Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Grilování, maso, ryby

Platnost od 19.6. do 2.7.


Grilování, maso, ryby - strana 14










     

Grilování, maso, ryby - strana 14

Mozzarella Burrata s pečenými rajčaty Suroviny na 10 porcí: Hmotnost Kalkulovaná brutto cena (bez DPH) 500 g 44,95 Kč 100 g 11,00 Kč 3g 1,50 Kč 1g 0,57 Kč 1300 g 389,35 Kč 1g 0,35 Kč 30 g 19,90 Kč 300 g 28,13 Kč Název položky Rajčata cherry mix Olivový olej Extra panenský Sůl Fleur de Sel Ocet balsamico – sprej Mozzarella Burrata Horeca Select Pepř černý, celý Horeca Select Oregano čerstvé Ciabatta Cena za jednu porci** : 49,57 Kč Obtížnost: Pracovní postup: 10 min P t Stád ík Petr Stádník 1. Burrata je nejkvalitnější mozzarella. Tvaruje se do uzlíčků, které se uchovávají v syrovátce. Má silnou chuť po mléce. Při servírování ji nejčastěji trháme na větší kousky. 2. Pro zachování charakteristické chuti ji nesmíme servírovat ihned, jakmile ji vyndáme z chladničky. 3. V tomto receptu jsme použili balsamico ocet ve spreji, doporučujeme však použít stařené balsamico, které má intenzivnější chuť a vůni. Záleží na cenové politice ve Vašem podniku, za kolik můžete pokrm prodat. archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH šéfkuchař MAKRO CZ 90 59, 68,89* 14 cF1314.indd 14 Burrata bal.: 200 g cena za 200 g 90 89, 103,39* Rajčata Cherry mix původ: Španělsko bal.: karton cca 2,5 kg cena za 1 kg Olivový olej 00 175, 201,25* Extra Virgin, Pure původ: Itálie bal.: 2 l cena za 1 l 5.6.13 15:42 archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku MAKRO aktuální cenu jednotlivých surovin. velkoobchodním n Tipy kuchaře: archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static Ceny uvedené v kalkulaci jsou indikativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku MAKRO aktuální cenu jednotlivých surovin. y j p prosím jednotlivých ý • Příprava rajčat: Omytá rajčata rozkrojíme a ogrilujeme na pánvi bez oleje. Po opečení je pokapeme olivovým olejem a osolíme. Oregano omyjeme, otrháme na lístky a uchováme pod namočeným ubrouskem. • Příprava ciabatty: Ciabattu nakrájíme na plátky a těsně před podáváním je opečeme v toasteru. • Servírování: Na talíř naaranžujeme opečená rajčata a lehce je ochutíme balzamikovým octem. Vedle nich položíme burratu a ochutíme ji čerstvě mletým pepřem. Pokrm doplníme lístky oregana. Celý pokrm pokapeme kvalitním olivovým olejem. Jako doplněk podáváme opečenou ciabattu, kterou rovněž pokapeme olivovým olejem.