Aktuálníletáky.cz   

Albert supermarket, hypermarket leták : Moravské maso, zmrzlina

Platnost od 17.7. do 23.7.


Moravské maso, zmrzlina - strana 2










     

Moravské maso, zmrzlina - strana 2

Kuřecí čtvrtky Vepřová kýta – vcelku 94 • 1 kg 90 • chlazené • 1 kg 5990 79,90/ -25% 118,90/ SLEVA 20% VYROBENO V ČR Kuřecí řízky • mražené • 500 g • 1 kg = 10,98 Kč 5490 69,90/ -21% Recept týdne: Vepřová roláda —————————————————————————— Pro 6 – 8 osob, Příprava: 20 minut, Pečení: 3 hodiny 2.5 kg vepřové kýty 1 nastrouhaný celer, 1 cibule jemně nakrájená 1 nastrouhaná mrkev, 150 ml bílého vína 500 ml kuřecího vývaru 1 lžíce hladké mouky, 1 lžíce másla Na nádivku: 25 g másla, 2 nasekané pórky 85 g sušených meruněk, nasekaných, namočených na 2 hodiny do vroucí vody 1 lžička tymiánu, 140 g čerstvé strouhanky MRAŽENÉ Slepice těžká • mražená • 1 kg • kalibr 1,9 – 2,4 kg 4490 49,90/ -10% MRAŽENÉ Nejprve udělejte nádivku: máslo rozpusťte v pánvi, přidejte pórek, promíchejte a krátce opečte, poté přidejte meruňky a tymián, dobře osolte a opepřete. Přendejte do mísy a nechte zchladnout. Do studené směsi vmíchejte strouhanku a případně dosolte. Troubu předehřejte na 220 °C. Maso nařízněte, abyste jej mohli rozevřít jako knihu, doprostřed dejte nádivku, zarolujte a svažte provázkem. Roládu ze všech stran osolte a dejte do pekáče. Kolem masa rozprostřete celer, cibuli a mrkev a pečte 30 minut. Teplotu v troubě snižte na 140 °C a pečte další dvě a půl hodiny. Maso z pekáčku vyjměte a dodělejte šťávu: pekáč postavte na sporák, vlijte víno a vývar a povařte 5 minut. Mouku spojte s máslem, přidejte do pekáče a nechte zhoustnout. Dochuťte solí a podávejte společně. —————————————————————————— Hovězí přední bez kosti – krk • 1 kg • do vyprodání zásob 142 90 super cena Výrobek z mletého vepřového masa – výběr • 480 g • 1 kg =104 Kč 49 90 69,90/ -28% Pstruh filety s kůží • 400 g • 100 g = 34,98 Kč 13990 179,90/ -22% A NOVINK A NOVINK MRAŽENÉ MASO, RYBY letak_Albert_SM_29_2013_c.indd 2 11.7.2013 15:03:07