Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Epikure - mořský vlk

Platnost od 31.7. do 27.8.


Epikure - mořský vlk - strana 19










     

Epikure - mořský vlk - strana 19

JAK SE VYRÁBÍ VYSOČINA? Základem je důkladné opracování masa – musí se pečlivě zbavit šlach a blan, které by mohly znehodnotit vzhled řezu salámu. Poté se maso nechá předmrazit a  následně se spojí s  dalšími surovinami, např. kořením a  špekem. Vše se strojově zpracuje na drobné částice stejné velikosti, jež posléze vytvoří salámovou mozaiku. Směs se následně plní do propustných obalů a udí se teplým kouřem při teplotě 70 °C. V  přírodních sušárnách vzniká kouř na otevřených topeništích, s nimiž obsluha dle potřeby pohybuje. Sušení v těchto prostorách probíhá minimálně 12 dní. Vysočina 1967 Vysočina 1967 • bal.: cca 0,6 kg • cena za 1 kg • bal.: 180 g plátky • cena za 180 g 149,90 172, 32,90 37, Turistický trvanlivý salám 1975 Turistický trvanlivý salám 1975 • bal.: cca 750 g • cena za 1 kg • bal.: 180 g plátky • cena za 180 g 149,90 172, 32,90 37, Poličan 1978 Lovecký salám 1975 39* Chuť salámu nejllépe vynejlép vy nejlépe vyj épe nikne díky správnému nakrájení. Užitečným pomocníkem je elektrický kráječ, na němž lze sílu plátků nastavit. Před podáváním je vhodné nechat salám několik minut odležet při pokojové teplotě – rozvine se tak jeho chuť a vůně. • bal.: cca 650 g • cena za 1 kg 90 184, 212,64* 84* 84* archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH 39* • bal.: cca 400 g • cena za 1 kg 184,90 212, 64* na salám Vysočina 1967, bal. 180 g získáte na www.makro.cz/uzeniny cE1317_16-19.indd 19 9191_MAKRO_A_la_card_kupon_Epikure_200x65_vysocina.indd 1 19 17.7.13 12:45 7/16/13 4:04 PM