Aktuálníletáky.cz   

Globus leták - aktuální akční letáky Globusu : 100 Kč bonus

Platnost od 15.8. do 21.8.


100 Kč bonus - strana 10










     

100 Kč bonus - strana 10

Z Francie vám nabízíme vynikající Praha-Černý Most Pultový prodej Losos k nám připlouvá z Norska. ústřice. Vybírejte z pokladů Atlantického oceánu jako třeba chobotnice, mušle sv. Jakuba nebo tresku. Chutě celého světa najdete v Globusu. Uzené krevety 100 g Pražma z Chorvatska, výborná třeba na grilu. Z Řecka vám nabízíme antipasty - olivy, sušená rajčata a Mořského vlka. Z Thajska dovážíme skvělé uzené krevety. 59,90 Ochutnejte krevety až z Ekvádoru. Naší specialitou je i okoun nilský z daleké Tanzanie. Tuňáka lovíme z Indického oceánu. Stýská se vám po prázdninových lahůdkách? Jste zpět z dovolené a pořád máte chuť na místní speciality, které jste právě objevili? Pak právě vám přiváží Globus výtečnou kuchyni z celého světa. Stačí zajít k nám, vybrat si podle libosti a prodloužit si vzpomínky na dovolenou. Dobrou chuť. Sušená rajčata 100 g 90 22, Losos filety s kůží 100 g Zelené olivy bez pecky, s paprikou 90 39, 90 15, smažené brambory 150 g 69,- RESTAURACE GLOBUS (mimo hypermarketu Praha Černý Most) 10 100 g Pražma 100 g 100 g Treska po petrohradsku Okoun nilský filet Gratinovaný okoun nilský Ingredience: 4 filety okouna nilského, 250 g starého chleba nebo strouhanky, 3 stroužky česneku, 2 rajčata, 6 kapar, svazek čerstvé petželky, 2 lžíce olivového oleje, sůl, pepř, oregano. Postup: Vložíme do mixéru nahrubo rozdrcený starý chléb (můžeme použít navlhčenou strouhanku), stroužky česneku, rajčata rozkrojená na polovinu, kapary, petrželku, olivový olej, sůl, pepř a oregano. Mixujeme po dobu jedné minuty. Filety okouna mořského dáme do pekáčku, lehce potřeme olejem, osolíme a opepříme. Rovnoměrně posypeme rozmixovanou směsí. Pečeme v předehřáté troubě na 200 °C po dobu 15 - 20 minut dozlatova. Podáváme s vařeným bramborem. 28,90 28,90