Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Epikure - káva

Platnost od 28.8. do 24.9.


Epikure - káva - strana 8










     

Epikure - káva - strana 8

K á va DOKONALÉ ESPRESSO Na požitku z kávy se do velké míry podílí její prezentace. Káva uvařená z  čerstvě namletých zrn odhalí své kompletní kouzlo pouze tehdy, pokud je podávána ve  stylových šálcích a  sklenicích. Zejména speciality s  napěněným mlékem představují zážitek pro chuťové buňky i pastvu pro oči. Chcete-li si vychutnat šálek skvělého espressa, nepotřebujete zázraky ani speciální nadání. K vytvoření voňavého uměleckého díla si vystačíte pouze s  kávovarem, mlékem, lžičkou a trochou zručnosti. Příprava 25 ml šálku slavného italského nápoje netrvá déle než 25 sekund. Při použití tlaku přibližně 9 barů spojíte 7  gramů velmi jemně namleté kávy s  25 ml vody o  optimální teplotě 91–98 °C. Právě vysoký tlak a perfektní teplota dodávají tomuto malému silnému požitku 90 % jeho jedinečného aroma. Navzdory intenzivní chuti obsahuje až o  40 % méně kofeinu než tradiční káva. Nezaměnitelným poznávacím znamením správně vyrobeného espressa je pevná krémová konzistence pěny v barvě lískových oříšků. Cafe Crema Espresso Premium zrnková káva • zrnková káva • bal.: 1 kg • cena za 1 kg Zrnková káva • bal.: 1 kg • cena za 1 kg Mletá káva Zrnková káva • bal.: 250 g • cena za 250 g • 4 druhy • bal.: 250 g • cena za 250 g • bal.: 250 g • cena za 250 g 124,90 143, 89* 124,90 143, 39* 169,90 195, 199,90 229, 64* 169,90 195, 64* 39* JAK VYROBIT SRDCE Z MLÉKA archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH Základem je perfektně připravené espresso s  jemnou krémovou konzistencí (1) a  mléko (3,5 % tuku) napěněné díky rovnoměrně rozděleným bublinkám vzduchu (2). Našlehané mléko pomalu nalévejte na připravenou kávu (3), dokud se na jejím povrchu nevytvoří bílý bod (4). Nakonec pohárek s mlékem opatrně přesouvejte k protějšímu okraji šálku, čímž vytvoříte tvar srdce (5). 1 8 cE1319_01-09.indd 8 2 3 4 5 EPIKURE 8/13/13 11:49 AM