Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Čerstvé potraviny

Platnost od 11.9. do 24.9.


Čerstvé potraviny - strana 17










     

Čerstvé potraviny - strana 17

Tajemst vím ní chu jsou k valit úspě suroviny! Vařené žebro z mladého býčka Suroviny: Postup: Do vroucí osolené vody vložíme připravené maso, přidáme koření, a pozvolna vaříme. Asi po hodině přidáme očištěnou zeleninu a vaříme do změknutí masa. Rajská omáčka Rajská omáčka Na másle orestujeme najemno nakrájenou kořenovou zeleninu, zaprášíme moukou, přidáme protlak, rajčata, koření a zalijeme vývarem. Vaříme do změknutí zeleniny, potom prolisujeme přes jemné síto a dochutíme. Křenová omáčka Křenová omáčka Z másla a hladké mouky si připravíme světlou jíšku, zalijeme mlékem a provaříme. Potom zjemníme smetanou, dochutíme a nakonec vsypeme strouhaný křen. Jako přílohu podáváme vařené brambory. Jaroslav Sapík Restaurace a penzion U koně, Klokočná, Praha-východ cF1320_01-16.indd 15 28.8.13 13:34