Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Sůl, maso

Platnost od 25.9. do 22.10.


Sůl, maso - strana 7










     

Sůl, maso - strana 7

ALPSKÁ SŮL HAVAJSKÁ SŮL BAMBUSOVÁ SŮL BOHATÁ PALETA Alpská sůl se vyrábí odpařováním vody z přírodní alpské pramenité solanky v německém Bad Reichenhall. Dnes je k dispozici i ochucená, například bylinkami nebo česnekem. Tyto soli by měly na pokrm přijít těsně před podáváním, jejich chuť totiž nejlépe vynikne při rozpouštění krystalů na jazyku. Himálajská sůl Himálajská sůl • bal.: 250 g • cena za 250 g • bal.: 500 g • cena za 500 g 99,90 114, 139,90 160, FUMÉE DE SEL 89* 89* Bambusová sůl pochází z  korejské kuchyně. Praží se v  dutině bambusu, jehož strany jsou zalepeny jílem. Díky vysokým teplotám vstřebá z  bambusu řadu minerálních látek. Fumée de Sel je mořská uzená sůl z  Bretaně. Udí se v  dubových kádích, v  nichž bylo dříve uloženo víno Chardonnay. Další druhy uzených solí pocházejí z  Mexika a  Dánska. Hodí se především do salátů a na maso. Mořská vločková sůl • bal.: 175 g • cena za 175 g Jemná sůl • bal.: 400 g • cena za 400 g 209,90 241, 39* 109,90 126, 39* Havajská sůl vzniká odpařováním mořské vody na slunci, za černou barvu vděčí obsahu aktivního uhlíku. Používá se na dochucení jídel u stolu, vypadá totiž velmi dekorativně. Kvůli vysoké slanosti vyžaduje opatrné dávkování. Je vhodná i  do relaxačních a ozdravných koupelí. Himálajská sůl – zcela přírodní krystaly delikátní chuti a  jemně růžové barvy obsahují spoustu minerálů. Získávají se v himálajském pohoří. Havajská sůl červená Havajská sůl černá • bal.: 150 g • cena za 150 g • bal.: 150 g • cena za 150 g 139,90 160, 139,90 160, 89* 89* HIMÁLAJSKÁ SŮL KALA NAMAK Kala Namak (černá indická sůl) ze sopečných indických a  pákistánských oblastí zaujme výraznou vaječnou chutí, vysokým obsahem železa a dalších minerálů. Je velmi oblíbená v  indické kuchyni i jako přísada do letních nápojů. archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml noveletaky.csv obchody.csv stareletaky.csv static cena s DPH Sůl vždy skladujte na suchém místě, případně v  dokonale uzavřené nádobě, jinak rychle zvlhne a  zhrudkovatí. Zrnka rýže přidaná do slánky udržují sůl suchou, a tedy sypkou. 7 cE1321_02-07.indd 7 10.9.13 11:14