Aktuálníletáky.cz   

Globus leták - aktuální akční letáky Globusu : Krmivo pro psy, kola

Platnost od 3.10. do 9.10.


Krmivo pro psy, kola - strana 9










     

Krmivo pro psy, kola - strana 9

Praha - Černý Most Pultový prodej Gran Spicco – tvrďák z Itálie Gran Spicco je tvrdý sýr typu parmazán s výraznou nasládlou vůní a plnou ovocnou chutí. Má světle žlutou barvu, zrnitou strukturu a hladkou kůru. Zraje 12 až 15 měsíců. Je vyroben z mléka krav pasoucích se na horských pastvinách v jižním Tyrolsku. Je ideální nastrouhaný na těstoviny, do salátu či rizota, tomatové nebo dýňové polévky. Zapijte ho Proseccem nebo svěžím červeným vínem (doporučujeme Lambrusco). Vyzkoušejte k sýru naši novinku čatní omáčky ChilLiLa – delikátní omáčky ručně vyráběné českým výrobcem zvýrazní chuť sýra a připraví Vám nevšední gurmánský zážitek. V nabídce hruškové, švestkové, datlové, pomerančové a další. Řadu výrobků Chutney nakoupíte v oddělení pultových sýrů. Jihočeská Niva 50% t. v s. přírodní zrající sýr bez použití stabilizátorů a chemických přísad 100 g 90 15, Chutná svačina, nebo rychlá večeře. Gran Spicco 32% t.v.s. 35,90 Kč/100 g Makrela uzená Leerdammer Original 46,5%, Light life 30% přírodní polotvrdý sýr, vláčná konzistence, mandlově smetanová chuť, vhodné bílé víno (Ryzlink rýnský, Chardonnay) 90 20, 100 g 10,90 90 21, 27,90 Eidam 45 % t. v s. uzený polotvrdý sýr, chuť i vůni má výraznou po uzení přírodním bukovým kouřem, hodí se do studené i teplé kuchyně 100 g Candát filet 100 g 90 14, Eidam 45 % t. v s. polotvrdý sýr, patří k tradičním druhům přírodních sýrů, velmi široké použití, na smažení, zapékání, strouhání i k rychlému občerstvení, splňuje požadavky bezlepkové diety 100 g 90 13, 90 46, Candát Osidluje střední a dolní úseky řek, ale i stojaté vody. Zdržuje se převážně dále od břehů ve větších hloubkách. Průměrná váha lovených ryb je mezi 1,5 až 2,5 kg, ovšem rekordní Candát ulovený v Česku vážil neuvěřitelných 15 kg! Maso candáta je velmi kvalitní a chutné. Recept: Candát s cuketovo-bramborovým koláčkem, špenátem a Holandskou omáčkou 1 porce: filet candáta (s kůží), cuketa, brambory, česnek, mléko, šalotka 10g, sůl, pepř, kmín, máslo, bílé víno 1dcl, olivový olej, klíčky, mladý špenát, estragon, citrónová šťáva Filet candáta okořeníme a osolíme, nařízneme kůži, opečeme na pánvi a dopékáme v troubě cca 4 min na 170°C. Cuketu nakrájíme na kostičky a orestujeme na pánvi, brambory uvařené ve slupce také nakrájíme na kostičky. Kostky cukety a brambory smícháme a ochutíme solí, pepřem a čerstvými bylinkami. Vzniklou kaši natvarujeme do formičky a vyklopíme na talíř. Špenát orestujeme na pánvi s cibulkou a česnekem. Špenát dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Holandská omáčka: Víno, máslo, žloutky, vyšleháme ve vodní lázni do pěnové omáčky. K dochucení přidáme sůl, citrónovou šťávu a estragon. Topinková pomazánka 100 g 10,90 16,90 Bramborový salát 100 g Tvarůžková pomazánka jemná, pikant 100 g 4,90 11,90 9