Aktuálníletáky.cz   

Globus leták - aktuální akční letáky Globusu : Mikulášská nadílka

Platnost od 24.10. do 30.10.


Mikulášská nadílka - strana 7










     

Mikulášská nadílka - strana 7

Pultový prodej Pochutnejte si na lahůdkách od prověřených českých výrobců. Chutná svačinka za příznivou cenu. Blaťácké zlato přírodní 52 % t.v s, se zeleným pepřem 48 % t.v s, s vlašskými ořechy 48 % t.v s. 17, Česká Eidamská cihla 30 % t. v s. 15, 90 24,90 Koliba 40% t. v s. 18, je polotvrdý, nezrající pařený uzený sýr, vyrobený z kravského mléka, má jemnou, kyseloslanou lahodnou chuť 100 g 90 polotvrdý sýr vyniká pikantní mléčnou chutí, vhodné bílé víno 100 g polotvrdý sýr vyuzený v bukovém kouři, tzv. neutrální sýr, vhodný do teplé i studené kuchyně 100 g 90 20,90 Eidam 30 % t. v s. 19, 90 Mozzarella 45 % t. v s. německý sýr z kravského mléka, pro svoji tavicí vlastnost je oblíben pro požití na pizzu a do omáček na těstoviny 50 100 g polotvrdý sýr vyrobený z pasterovaného kravského mléka, pružné celistvé těsto, tzv. neutální sýr, vhodný do teplé i studené kuchyně, vhodný nápoj víno, pivo 100 g Camping salát 100 g 8,90 28, 11, 90 6,90 Pařížský salát 100 g 6,90 8,90 15,90 Treska tmavá filet 100 g 19, 90 Praha - Černý Most, Praha - Zličín, Praha - Čakovice 26,90 Filet z tresky na másle s bazalkovým dipem, vařeným bramborem a salátem Třená niva 15,90 Zavináče 10,90 obsah nivy v pomazánce je 40% 100 g 100 g Ingredience na 4 porce: 600g filetů z tresky, 1 citron, 1 zakysaná smetana, 40g čerstvé bazalky, 250g cherry rajčat, 1kg brambor, sůl, pepř, ocet balsamiko, olivový olej, máslo. Příprava: Oloupeme a uvaříme 1kg brambor v osolené vodě. Nakrájíme filety z tresky na menší plátky, 4-5 cm a ochutíme 1 lžičkou soli a špetkou pepře. Salát: nakrájíme 250g cherry rajčat napůl a nasekáme nahrubo 40g bazalky. Polovinu bazalky přidáme do rajčatového salátu. Přelijeme 3 lžícemi olivového oleje, 1,5 lžící octa balsamiko, ochutíme špetkou soli a pepře a promícháme. V misce rozmícháme 1 zakysanou smetanu s 1/2 lžičkou soli, špetkou pepře, zbytkem bazalky a dáme stranou. Nakrájíme citron na plátky. Rozpustíme 1 lžíci másla na pánvi a osmahneme filety na mírném ohni 2-3 minuty z každé strany. Podáváme tresku s citronem, studeným bazalkovým dipem, bramborem a salátem. Recepty se všemi potřebnými surovinami až do domu objednávejte na www.rodinokveceri.cz. Garantem kvalitních a čerstvých potravin je hypermarket Globus. 7