Aktuálníletáky.cz   

Globus leták - aktuální akční letáky Globusu : Globus leták

Platnost od 7.11. do 13.11.


Globus leták - strana 7










     

Globus leták - strana 7

Pultový prodej Jadel uzený a Jadel s česnekem a bylinkami Jadel je český pařený sýr, který má charakteristický tvar pleténky a vyniká vláknitou strukturou. Je naložen ve slaném nálevu, aby neztratil nic ze své chuti a nevyschl. Je vyhledáván v gastronomii pro svou vlastnost netavit se při vyšších teplotách. Díky své slané chuti je ideální do salátů. V Globusu Vám kromě tradičního Jadelu nabízíme i Jadel uzený a Jadel s česnekem a bylinkami. Sýry jsou oceněny národní značkou kvality Klasa. Vyzkoušejte tradiční sýr v netradiční úpravě. Císařský sýr 45% t. v s. má vláčnou konzistenci a sladkou chuť s ořechovým podtónem, doporučujeme dezertní vína typu Ryzlink, Sylvánské či Burgundské 100 g Eidam 45 % t. v s. uzený Praha - Černý Most, Praha - Zličín, Praha - Čakovice treska je oblíbená pro své jemné a pevné maso, je vhodná k obalování, smažení i dušení 100 g 22,90 Kč/100 g 14, Jihočeský Kamadet 48 % t. v s. 15, Eidam 45 % t.v s. 90 20,90 90 polotvrdý sýr, chuť i vůni má výraznou po uzení přírodním bukovým kouřem, tzv. neutrální sýr, hodí se do teplé i studené kuchyně, vhodné bílé a červené víno, pivo 100 g Treska světlá filet Jadel uzený, Jadel s česnekem a bylinkami sýr s bílou plísní na povrchu, jemné houbově sýrové chuti, vhodné vyzrálé bílé víno 100 g 19, 90 26,90 Balsýr 47 % t. v s. 12, bílý sýr balkánského typu, je vyráběn výhradně z českého mléka, je vhodný pro teplou i studenou kuchyni, byl oceněn jakostní značkou kvality KLASA 100 g polotvrdý sýr, který díky vyššímu obsahu tuku vyniká lahodnější chutí. Má celistvou pružnou konzistenci. Označován jako tzv. neutrální sýr. Používá se na smažení, zapékání, strouhání i k rychlému občerstvení. Doporučujeme bílé a červené víno, pivo. 100 g 13, 32, 90 90 Opravdové lahůdky z našeho pultového prodeje. Makrela uzená 100 g 16,50 90 Pochoutkový salát 100 g Ingredience (4 porce): 200g filetů z tresky, 400g filetů z lososa, 1 cibule, 2dl bílého vína, 1 smetana na vaření, 1/2 zakysané smetany, 1 balíček šafránu, čerstvé pečivo, 1 mrkev, zeleninový bujón, máslo, bazalka, tymián, sůl, pepř, petrželka na ozdobení. Příprava: Cibuli nakrájíme najemno a mrkev na kolečka. V hrnci rozehřejeme lžíci másla a smažíme cibuli a mrkev 3 minuty. Poté přidáme 2dl bílého vína, 2 dl vody, vaničku zeleninového bujónu, smetanu na vaření, 1/2 zakysané smetany, balíček šafránu, lžičku sušené bazalky, lžičku tymiánu a necháme vařit 10 minut. Mezitím nakrájíme 200g tresky a 400g lososa na 3 cm velké kostky, ochutíme 1/2 lžičkou soli a špetkou pepře a přidáme do polévky. Vaříme na mírném ohni dalších 5-7 minut. Podáváme šafránový krém s petrželkou a čerstvým pečivem. Recepty se všemi potřebnými surovinami až do domu objednávejte na www.rodinokveceri.cz. Garantem kvalitních a čerstvých potravin je hypermarket Globus. 6,90 9,90 16,90 Rumcajs salát 100 g 44,90 Šafránový smetanový krém s kousky lososa a tresky 10,90 7,90 9,90 Budapešťský krém 100 g 9,90 7