Aktuálníletáky.cz   

Tesco leták - aktuální akční leták Tesko : Tesco hypermarket

Platnost od 20.11. do 26.11.


Tesco hypermarket - strana 2










     

Tesco hypermarket - strana 2

Co dokážou dobré suroviny v dobrých rukou... Skotská vejce Tradiční britské hospodské jídlo s vepřovou fáší a strouhankou, které chutná skvěle k pivu. 4 porce Suroviny 4 vejce, 10 lístků šalvěje, 400 g vepřové plece, 200 g vepřového bůčku, 4 lžíce nasekané plocholisté petržele, 1,5 lžičky soli, 1,5 kávové lžičky pepře, na obalení hladká mouka, vejce a panko strouhanka, rostlinný olej na smažení Postup Kniha za 399 Kč 1. Vejce pokojové teploty dejte do vroucí vody a vařte je přesně 6 minut. Vyndejte je a okamžitě zchlaďte v misce s vodou a ledem po dobu 5 minut. Poté vejce vyndejte, oloupejte a dejte do lednice. 2. Maso umelte najemno, přidejte nasekanou šalvěj, petržel, sůl, pepř a promíchejte. Směs nechte vychladit v lednici 1 hodinu. Maso rozdělte na 4 části a z každé vytvarujte placku, do které pečlivě zabalte vejce. 3. Rozpalte v hrnci nebo ve fritéze olej na 180 ºC. 4. Připravená vejce obalte v mouce, rozšlehaném vejci a panko strouhance. Smaž je po dobu 3 minut. Usmažená vejce vyndejte, položte na plech a vložte do rozehřáté trouby na 7 minut. 5. Před podáváním vejce podélně překrojte. Žloutek má být téměř tekutý. Tip Ideální je zchladit vejce v ledové vodě, aby se nepřevařilo a žloutek nebyl tuhý. Podávejte s HP barbecue omáčkou na namáčení a pečivem. Vařte a soutěžte o kurzy vaření od Prakulu na našem Facebooku. Tyto kvalitní suroviny potřebujete na skotská vejce z bestselleru Romana Vaňka 15% Tesco Vejce velikost „M“, 10 ks (1 ks = 2,69) 2 39_CR_REG.indd 2 26,90 Vepřová plec bez kosti pultový prodej, 1 kg 118,90 Vepřový bok s kostí pultový prodej, 1 kg 20% 89,90 74,50 34,90 Tesco Šalvěj kelímek, 1 ks 27,90 Ceny na této dvoustraně platí do 26. 11. 2013. 9.11.13 0:32