Aktuálníletáky.cz   

Globus leták - aktuální akční letáky Globusu : Naše noviny

Platnost od 21.11. do 27.11.


Naše noviny - strana 9










     

Naše noviny - strana 9

Pultový prodej Buď te IN s bačovskými specialitami Tento týden si v Globusu můžete nakoupit tradiční slovenské bačovské speciality značky Gazda. Kupte si bryndzu, korbačíky, slimačiky, které jsou vyrobeny bez použití chemických látek a jejich chuť tvoří jen kvalitní ovčí nebo kravské mléko, sůl a v případě uzených druhů dým bukových štěpek. Tradiční výrobky neznamenají nemoderní zboží. I tradice může vypadat stylově. Inspirujte se prací foodstylisty na stránkách www.bacovskesyry.eu, jak stylově servírovat sýrové tyčinky a oštiepky a ohromite své blízké nazdobenými talíři. Zašlete na adresu info@bacovskesyry.eu vlastní nápady na servírování bačovských specialit Gazda a vyhrajte dárkové balíčky. Niva 50% t. v s. 14, 90 poloměkký sýr s modrozelenou plísní uvnitř, drobivá textura, hodí se do teplé i studené kuchyně, vhodné k bílým (Pálava, Muškát) a červeným vínům (Sauvignon, Merlot) 100 g Fleur d Aunis 44 % t. v s. 34, 90 zrající sýr s mytou kůrou, měkká konzistence, pikantní chuť, vhodná ovocná piva, brusinková šťáva 100 g Leerdammer 45 % t. v s., lightlife 30 % t. v s. 23, 90 přírodní polotvrdý sýr s oky, s pružnou strukturou, znamenitě jemnou, sladkou a lehce ořechovou chutí 100 g Eidam 30 % t. v s. Kvalitní a chutné lahůdky od českých dodavatelů. Přijď te si pochutnat. Castello 65 - 69 % t. v s. pažitka, ananas 32, 90 Pařížský salát 100 g dánský ochucený přírodní smetanový sýr s jemnou krémovou chutí, dobře se roztírá, vhodné bílé jemné víno, pivo 100 g polotvrdý sýr vyrobený z pasterovaného kravského mléka, pružné celistvé těsto, tzv. neutální sýr, vhodný do teplé i studené kuchyně, vhodný nápoj víno, pivo 100 g 11, 90 6,90 8,90 Vaječná bagetová pomazánka 100 g 10,90 16,90 Eidam 30 % t. v s. uzený 14, 90 Pomazánka ala krab 100 g přírodní polotvrdý sýr, chuť i vůni má výraznou po uzení přírodním bukovým kouřem, tzv. neutrální sýr, hodí se do teplé i studené kuchyně, vhodné bílé a červené víno, pivo 100 g Praha - Černý Most Plněné cibule s dvěma druhy sýra Ingredience: 8 velkých cibulí, 100 g šunky, 1 svazek petrželky, 200 g mletého hovězího masa, 1 vejce, 1 PL strouhanky, 2 PL nastrouhaného tvrdého sýra, koření (pepř, paprika), 100 ml bujonu, 100 ml suchého bílého vína, 150 g Nivy. Oloupanou cibuli povaříme 15 minut v osolené vodě. Odřízneme z cibulí vršky a vnitřek vydlabeme. Vydlabanou dužinu nasekáme a přidáme do ní nasekanou šunku, petrželku a mleté maso, strouhanku a nastrouhaný tvrdý sýr a okořeníme dle chuti. Cibule naplníme směsí, vložíme do vymazané zapékací misky a dáme do předehřáté trouby na 200°C. Podlijeme vývarem a bílým vínem. Misku zakryjeme alobalem. Dusíme asi 20 minut. Pak sundáme alobal, na cibule dáme Nivu a 10 minut dopékáme. Jako přílohu podáváme brambory. Zelný salát 100 g 8,90 4,90 6,90 9