Aktuálníletáky.cz   

Globus leták - aktuální akční letáky Globusu : Naše Noviny

Platnost od 28.11. do 24.12.


Naše Noviny - strana 5










     

Naše Noviny - strana 5

Pultový prodej Tvarůžková pomazánka Tradiční český výrobce lahůdek a specialit Gurmán klub pro vás připravuje lahodné Tvarůžkové pomazánky. Tyto jedinečné výrobky jsou zhotoveny z originálních olomouckých tvarůžků z Loštic. Tzv. syrečky jsou vyráběny již od 16. století a nechyběli ani na císařském stole Rudolfa II. Vychutnejte si jejich chuť exkluzivně v Tvarůžkové pomazánce jemné nebo ostřejší Tvarůžkové pomazánce pikant. Což takhle dát si salát? Tvarůžková pomazánka jemná, pikant 11,90 Kč /100 g Eidam 45 % t. v s. uzený 15, 90 přírodní polotvrdý sýr, chuť i vůni má výraznou po uzení přírodním bukovým kouřem, tzv. neutrální sýr, hodí se do teplé i studené kuchyně, vhodné bílé a červené víno, pivo 100 g Císařský sýr uzený polotvrdý sýr typu ementál, nasládlá chuť výrazná po uzení 100 g Pstruh chlazený maso pstruha se hodí především ke smažení, grilování, ale také k pečení v troubě 100 g 16, 90 Gorgonzola 48 % t.v s. 26, 90 italský tvrdý sýr, doba zrání min. 18 měsíců, vhodné červené víno, sekt, ochranná známka DOP 100 g Parmigiano Reggiano 32 % t.v s. 100 g Eidam 45 % t.v s. polotvrdý sýr, patří k tradičním druhům přírodních sýrů, velmi široké použití, na smažení, zapékání, strouhání i k rychlému občerstvení, splňuje požadavky bezlepkové diety 100 g 13, 16, Pečený pstruh s bylinkami a citronem Praha - Černý Most Pochoutkový salát 100 g 6,90 9,90 90 Ingredience (4 porce): 2-3 ks pstruhů, 1 citron, 10g čerstvého kopru, 10g čerstvé petrželky, 1/2 cibule, 1kg brambor, 1 zakysaná smetana, 2 fenykly, 50g másla, sůl, pepř, olivový olej. Příprava: Rozehřejeme troubu na 200°C. Citron překrojíme podélně napůl a nakrájíme na jemné plátky. Nakrájíme 50g másla na plátky. Nasekáme 10g kopru a 10g petrželky. Připravíme si 2-3 ks pstruhů, rozevřeme je a ochutíme 1/2 lžičkou soli a špetkou pepře. Přidáme plátky citrónu, bylinky, plátky másla a ryby zavřeme. Kůži pstruhů nařízneme do mřížky a vmažeme do ní trochu soli. Nakrájíme 2 fenykly na jemné plátky. Pstruhy dáme do pekáče, okolo rozložíme fenykl, který pokapeme 1 lžící olivového oleje, ochutíme špetkou soli a pečeme v troubě 25 minut. Oloupeme a uvaříme 1 kg brambor. Nakrájíme 1/2 cibule najemno a rozmícháme s 1 zakysanou smetanou, přidáme 1/2 lžičky soli a špetku pepře. Pstruhy podáváme s vařeným bramborem, dipem, a fenyklem. 59, 90 90 Feferonkový salát 100 g 11,90 17,90 Rybí camping 100 g Tatarská pomazánka 100 g 13,90 11,90 15,90 Recepty se všemi potřebnými surovinami až do domu objednávejte na www.rodinokveceri.cz. Garantem kvalitních a čerstvých potravin je hypermarket Globus. 7