Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Vánoční delikatesy

Platnost od 4.12. do 31.12.


Vánoční delikatesy - strana 5










     

Vánoční delikatesy - strana 5

Ryby a plody moře RYBY A PLODY MOŘE VÁN VÁ NO N OČN ČNÍ INSPIRACE MOŘS SKÁ LAHŮDK KA TOP KVALITA – PRO JEJÍ ZACHOVÁNÍ JE NUTNÉ DODRŽET TEPLOTNÍ ŘETĚZEC (0–2 °C) Tuňák žlutoploutvý filet sashimi star HS Hřebenatka labradorská • lat.: Thunnus albacares • vel.: 2,5–5 kg/ks • původ: Srí Lanka, lov • cena za 1 kg • lat.: Placopecten megallanicus • vel.: 30–40 ks/kg • původ: USA, lov • cena za 500 g 659,00 757, 549,00 631, 35* – NASOLENÁ TRESKA – PŘED ÚPRAVOU JE POTŘEBA JI NECHAT PŘES NOC NAMOČENOU VE VODĚ V LEDNICI NENÍ POTŘEBA JIŽ VAŘIT Chobotnice kuchaná vařená ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU Treska bacalao lomo salado Kambala velká • lat.: Gadus morhua • vel.: 200–400 g/ks • původ: Španělsko, lov • cena za 1 kg • lat.: Psetta maximus • vel.: 2–3 kg/ks • původ: Španělsko • cena za 1 kg • lat.: Octopus vulgaris • vel.: 900–1800 g/ks • původ: Indonésie, lov • baleno ve vakuu • cena za 1 kg 429,00 493, 459,00 527, 429,00 493, 35* PRO VELKOOBCHODNÍ STŘEDISKA HRADEC KRÁLOVÉ, ÚSTÍ NAD LABEM, ČESKÉ BUDĚJOVICE, LIBEREC A ZLÍN NA OBJEDNÁVKU ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU 85* 35* PRO VELKOOBCHODNÍ STŘEDISKA HRADEC KRÁLOVÉ, ÚSTÍ NAD LABEM, OLOMOUC, ČESKÉ BUDĚJOVICE A LIBEREC NA OBJEDNÁVKU Krevety celé nevařené ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU Humr živý Ďas mořský líce • lat.: Penaeus monodon • vel.: 6–8 ks/kg • původ: Nigérie, chov • cena za 1 kg • lat.: Homarus americanus • vel.: 450–1360+ g/ks • původ: USA, lov • cena za 1 kg • lat.: Lophius piscatorius • vel.: 100–300 g/ks • původ: Dánsko, lov • cena za 1 kg 949,00 1 091, 579,00 665, 549,00 631, 35* 85* archivskriptu mkhtml.sh mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH 85* Mušle svatého Jakuba jsou rozšířené v celém Středozemním moři a také podél atlantského pobřež í Španělska, Portugalska a Maroka. Jejich lahodná chuť vynikne především při přípravě na grilu či smažení na másle – u obou způsobů je důležité dodržet krátkou dobu tepelné úpravy, jinak jsou mušle nepříjemně tuhé. Pokročilejší gurmáni je konzumují v syrovém stavu. 35* 5 cE1326_01-11.indd 5 11/20/13 4:35 PM