Aktuálníletáky.cz   

Globus leták - aktuální akční letáky Globusu : Naše noviny

Platnost od 5.12. do 11.12.


Naše noviny - strana 5










     

Naše noviny - strana 5

Pultový prodej Je libo pikantní rybu, nebo chutný salát a pomazánku? Black Mountain - bylinkový čedar z Anglie Black Mountain neboli Černá hora je jemný čedar, jehož těsto bylo ochuceno česnekovou pastou, petrželí a bílým vínem. Uchovává v sobě veškeré kvality čedaru (výborně se taví a přitom nevznikají dlouhá sýrová vlákna) a díky bylinkám dodává jídlu pikantní chuť. Ideální je proto na zapékané brambory nebo těstoviny. Vychutnáte si ho i k červenému vínu nebo pivu. Black Mountain - 46,90 Kč /100 g Exkluzivně v Globusu Nabídka platí do vyprodání zásob. Jihočeská Niva 50 % t.v s. 15, 90 sýr s modrou plísní, který vyniká slanou pikantní chutí, hodí se do teplé i studené kuchyně, obdržel ochrannou známku původu EU 100g Gran Moravia 45 % t. v s. tvrdý sýr typu parmazán, nasládlá chuť, vhodné bílé víno, oceněn značkou Klasa 100 g Candát filet 100 g 20,90 35, 90 44,90 Excelent 45% t. v s. různé druhy polotvrdý sýr eidamského typu ochucený pažitkou, mixem koření, česnekem nebo pepřem, oceněn značkou KLASA, vhodná těžší červená vína, pivo 100 g 18, 90 24,90 Uzený tavený salámový sýr 47 % t. v s., se šunkou 47 % t. v s. salámový sýr vyuzený v kouři, smetanová chuť, hladká pevná konzistence, vhodný do salátů, k pečivu, na sýrové mísy, doporučujeme maldé bílé víno, světlé pivo 100 g Sýr ementálského typu 45 % t. v s., uzený 45 %, light přírodní polotvrdý sýr s nasládlou chutí s ořechovým podtónem, má pružné těsto se zřetelnými oky, je vhodný k přípravě sýrových specialit i na studené občerstvení, doporučujeme k bílým vínům (Ryzlink, Rulandské šedé nebo Pálava) 100 g 14, 42, 90 53,90 Candát zapečený se slaninou a se smetanovými brambory na bílém víně Praha - Černý Most 16, 90 Z naší široké nabídky si jistě vyberete. Makrela uzená 100 g 26,50 90 Křišťálové sledě 100 g 10,90 10,90 19,90 Pivrncův mls Salát 100 g 9,90 12,90 Turistická pomazánka 100 g 12,90 Ingredience: 1 kg brambor, 500 g filetů z candáta, 100 g anglické slaniny, 1 smetana, 1 dl bílého vína, 1/2 cibule, 1/2 citronu, bobkový list, tymián, olivový olej, sůl, pepř. Příprava: Oloupeme a nakrájíme brambory na 1 cm velké kostičky a cibuli nakrájíme na jemné plátky. Nastrouháme kůru z citronu a rozehřejeme troubu na 180°C. Na hluboké pánvi rozehřejeme 1 lžíci olivového oleje a osmažíme cibuli 3 minuty. Zalijeme 1 dl bílého vína a přidáme brambory, 1 smetanu, 1 bobkový list, špetku tymiánu, citronovou kůru a osolíme. Dusíme 5 minut. Filety candáta posolíme, opepříme a zakapeme šťávou z citronu a položíme na ně plátky slaniny. Smetanové brambory přendáme do zapékací mísy a položíme na ně filety se slaninou. Pečeme v troubě 20-25 minut. Recepty se všemi potřebnými surovinami až do domu objednávejte na www.rodinokveceri.cz. Garantem kvalitních a čerstvých potravin je hypermarket Globus. 5