Aktuálníletáky.cz   

Globus leták - aktuální akční letáky Globusu :

Platnost od 12.12. do 18.12.


 - strana 10










     

- strana 10

Čerstvé potraviny Stilton s ovocem – originální chuť Bílý Stilton je poloměkký sýr, který se vyrábí jen ve třech anglických Skvělá a chutná svačinka od českých dodavatelů Camping salát 100 g 6, 90 8,90 Norský salát s krabí příchutí 100 g Rybí salát v majonéze 100 g Hermelínový salát 100 g 10 7, 90 hrabstvích a pouze 6 mlékáren má licenci k jeho výrobě. Jeho těsto je drobivé, pikantní chuti. Zraje 4 týdny. Přidání ovoce dává sýru nový rozměr. Nabízíme vám Stilton, který obsahuje mango a zázvor nebo Stilton s chutí borůvek. Sýry se hodí do ovocných salátů, na palačinky, do koláčů nebo jako dezert. Stilton s borůvkami 49,90 Kč /100 g Stilton s mangem a zázvorem 49,90 Kč /100 g Nabídka platí do vyprodání zásob. Exkluzivně v Globusu 21, Alpen blue 50 % t. v s. 90 německý zrající sýr s modrou plísní, ideální do studené kuchyně, s ovocem (hrušky, fíky), vhodné červené víno (Tramín červený) 100 g Eidam 45 % t.v s. 9, 90 24,90 polotvrdý sýr vyniká pikantní mléčnou chutí, vhodné bílé víno, oceněn značkou KLASA 100 g polotvrdý sýr, který díky vyššímu obsahu tuku vyniká lahodnější chutí. Má celistvou pružnou konzistenci. Označován jako tzv. neutrální sýr. Používá se na smažení, zapékání, strouhání i k rychlému občerstvení. Doporučujeme bílé a červené víno, pivo. 100 g 90 10,90 19, Blaťácké zlato přírodní 52 % t.v s, se zeleným pepřem 48 % t.v s, s vlašskými ořechy 48 % t.v s. 13, 90 Císařský sýr 45 % t. v s. má vláčnou konzistenci a sladkou chuť s ořechovým podtónem, doporučujeme dezertní vína typu Ryzlink, Sylvánské či Burgundské 100 g Eidam 45 % t. v s. uzený 14,90 20,90 15,90 polotvrdý sýr, chuť i vůni má výraznou po uzení přírodním bukovým kouřem, tzv. neutrální sýr, hodí se do teplé i studené kuchyně, vhodné bílé a červené víno, pivo 100 g 17,90 Treska světlá 100 g 29,90 36,90 Treska světlá Treska světlá je mořská ryba žijící ve velkých hejnech. V mládí se pohybuje mezi skalisky a řasami při pobřeží, dospělé ryby se od pobřeží vzdalují do hlubších oblastí. Treska je ryba volného moře, a proto se loví od hladiny až do hloubky kolem 300 metrů. Maso má výraznější chuť a z tohoto důvodu se doporučuje při jeho přípravě použít více koření a bylinek. Původ naší tresky je v Severovýchodním Atlantiku a pochází z divokého odlovu.