Aktuálníletáky.cz   

Globus leták - aktuální akční letáky Globusu :

Platnost od 16.1. do 22.1.


 - strana 10










     

- strana 10

Ryby Globus vám nabízí široký a pestrý sortiment čerstvých ryb. Se správným výběrem z nabídky více než 40 druhů ryb a mořských plodů světových moří a oceánů vám ochotně pomůže náš odborně vyškolený personál. Rybí lahůdky z našeho pultu. Pečenáče 100 g nigovská Ludmila Peche PRODEJCE PRAHA–ZLIČÍN 11,90 Okoun nilský filet je bez kůže a bez kostí, má nízký obsah tuku a vyznačuje se velmi jemnou chutí, filety lze smažit na přírodní způsob, zapékat, grilovat nebo připravovat na páře 100 g 29,90 38,90 Závitky v rosolu 100 g 8,90 Halibut filet maso je velmi jemné a určené ke krátké tepelné úpravě. Toto maso je považováno za delikatesu. Tato ryba pochází z divokého odlovu. Loví se pomocí vlečných sítí v severním Atlantiku. 100 g 45,90 Křišťálové sledě 100 g 10,90 Tuňák čerstvý chlazený, bohatý na fosfor, jód a selen, vitamíny skupiny B, A a D, omega3-mastné kyseliny, prodej u obslužného pultu 100 g 63,90 79,90 Pangasius filet uzený 100 g 21,90 27,90 10 Okoun nilský se zeleninou Ingredience: 400 g čerstvý filet okoun nilský, 2 ks cibule, 5 lžic olivového oleje, 400 g mražené nebo čerstvé mrkve s hráškem, špetka hrubé sůli, snítka čersvé bazalky, 2 plátky citronu. Postup: Nejprve filet překrojíme na dvě porce. Do pekáčku připravíme větší kus pečícího papíru, tak, aby se dal zvrchu ohnout jako psaníčko. Pokapeme olivovým olejem, položíme filety, posolíme a naklademe na tenká kolečka nakrájenou cibuli. Proložíme čerstvými lístky bazalky a zakápneme znovu olejem. Balíček z pečicího papíru zvrchu zabalíme a dáme na 10 minut nejlépe do horkovzdušné trouby. Mezitím si rozmrazíme či nakrájíme čerstvou zeleninu (výběr je na Vás) a orestujeme na olivovém oleji dokřupava. Podáváme s plátkem citronu.