Aktuálníletáky.cz   

Lidl aktuální akční leták : Rock n roll

Platnost od 27.1. do 2.2.


Rock n roll - strana 3










     

Rock n roll - strana 3

A HL AS UJTE Wrapy s mletým masem a špenátem Porce: 4 Čas přípravy: 35 minut POSTUP: SUROVINY: Mleté maso: Ze 2 bílků vyšleháme sníh a opatrně smícháme s mletým masem. Osolíme a opepříme. Zlehka promícháme. Ze směsi vytvoříme válečky (12 kousků), které obalíme ve strouhance. Opékáme ze všech stran na rozehřáté pánvi na olivovém oleji (asi 10 minut). Špenát: Česnek nasekáme nadrobno. V hlubším kastrolu rozpustíme asi 1 lžíci másla a česnek na něm krátce osmahneme. Přidáme čerstvý špenát, osolíme a opepříme. Dusíme pouze krátce, dokud špenát nezměkne (asi 30 sekund). Dresink: Trochu petrželky a několik lístků bazalky nasekáme nadrobno. Přendáme do mísy a smícháme s kysanou smetanou. Ochutíme trochou nastrouhané citrónové kůry, solí a černým pepřem. Důkladně promícháme. Wrapy z tortillových placek: Tortilla placky ohřejeme na suché pánvi. Červenou cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Na každou placku poklademe trochu dušeného špenátu, 3 kousky opečeného masa, přidáme dresink a posypeme trochou nakrájené červené cibule. Placky pevně srolujeme. Servírování: 64 • 500 g hovězího mletého masa Čerstvá porce • 2 bílky • mořská sůl v mlýnku Kania • černý pepř v mlýnku Kania • strouhanka Castello • olivový olej Luccese • 5 stroužků česneku • 1 lžíce másla • čerstvá petrželka • čerstvá bazalka • 250 g čerstvého špenátu • 400 g kysané smetany Pilos (16%) • 1 citrón • 1 červená cibule • 4 tortillové placky El Tequito Wrapy z tortillových placek servírujeme překrojené na polovinu. 74 90 90 -13 % Hovězí mleté maso 100% cena za 500 g, 1 kg = 129,80 Kč 34 90 Wraps 6 x 25 cm, 370 g, 1 kg = 94,32 Kč Kysaná smetana 16% 10 90 200 g, 100 g = 5,45 Kč Nabídka zboží platí od 27. 1. do 2. 2. 2014 nebo do vyprodání zásob. Chyby v tisku vyhrazeny. Ceny jsou bez dekorace. Firma Lidl si vyhrazuje právo změn v balení a variantě nabízeného zboží. Odběr možný jen v obvyklém množství. REGION CZ – 05/2014 3