Aktuálníletáky.cz   

Kaufland akční­ leták online :

Platnost od 6.2.2014 do 12.2.2014


 - strana 31










     

- strana 31

PEL - MEL inzerce ABECEDA REGIONÁLNÍCH SPECIALIT SEZONU AKCE LIKVIDACE KONČÍME minus 50 % Ano, ano!! Právě u nás probíhá naprosto úžasná akce. Na všechny dámské kalhoty, pánské a dámské kabáty máme bombastickou slevu -50%! Z našich již tak velmi nízkých cen Vám při placení odečteme -50% na tento uvedený sortiment. A pozor, akce navíc!! Při zakoupení jakéhokoliv pánského obleku obdržíte 6 sedmiček kvalitního vína zdarma! Obleky likvidujeme za velmi výhodné ceny!! Nabízíme skutečně velký výběr dámských a pánských kalhot, obleků, košil, kravat a dalšího zboží!! Těšíme se na Vás!! Přijďte si pro svůj dárek zdarma!!! PRAHA, Vinohradská 123 5 minut chůze od zastávky metra “FLÓRA” směrem k centru, zastávka tramvaje “Radhošťská”, vedle Všeobecné zdravotní pojišťovny, naproti restaurace Apetit. Parkování doporučujeme v PALÁCI FLÓRA. Nicejský salát aneb Salát Niçoise S lovem „Niçoise“ se obecně označují ingredience, které používají kuchaři ve francouzském městě Nice. Jde zejména o česnek, rajčata, ančovičky, černé olivy, kapary a citrónovou šťávu. Nejslavnější ze všech „Niçoise“ pokrmů je salát s tímto označením. Jde možná o nejslavnější francouzský salát na světě. Jeho složení ovšem není zcela jasné. Proto se můžeme setkat s mnoha variantami. My nabízíme jednu z nich. Potřebujeme: • 2 vejce • 12 malých salátových brambor • sůl • 120 g fazolek • 2 hlávky římského salátu • 200 g tuňáka v oleji • 6 nakládaných filetů z ančoviček • 4 rajčata • 4 jarní cibulky • 12 černých oliv • 2 lžíce okapaných kaparů • 2 lžíce piniových oříšků Na zálivku: • 6 lžic olivového oleje extra virgin • 2 lžíce estragonového octa nebo bílého vinného octa • 1 lžičku dijonské hořčice • 1 nakrájený stroužek česneku Postup: Vejce zalijeme studenou vodou a zvolna vaříme 12 minut. V druhém rendlíku vaříme v mírně osolené vodě doměkka (12–15 minut) brambory. Ve třetím rendlíku povaříme v mírně osolené vodě 3–5 minut fazolky. Římský salát nakrájíme nahrubo, tuňáka necháme okapat a rozebereme na kousky, ančovičky (sardele) necháme okapat a podélně rozpůlíme. Rajčata nakrájíme na osminky, jarní cibulku nadrobno. Všechny suroviny na přípravu zálivky ušleháme v misce. Fazolky prudce ochladíme studenou tekoucí vodou a dáme do velké mísy na salát. Přidáme římský salát, tuňáka, ančovičky, rajčata, jarní cibulky, olivy a kapary. Vejce ochladíme pod studenou tekoucí vodou a odložíme. Brambory scedíme a přidáme do salátu. Piniové oříšky pražíme na mírném ohni na suché pánvi 1–2 minuty dozlatova. Nasypeme je na salát. Vejce oloupeme, nakrájíme na osminky a přidáme do salátu. Pramen a foto: Rychle a snadno, Nakladatelství SLOVART Všechny novinky ve Vašem e-mailu! Chcete mít pravidelně každý týden přehled o všech novinkách z pohodlí Vašeho domova? Stačí vyplnit jednoduchý formulář na našich webových stránkách a každý čtvrtek se můžete těšit na pravidelnou dávku informací z Kauflandu! www.kaufland.cz/ newsletter AJV 31 / – Jedinečná příležitost INZERCE v našich novinách pro velké a střední firmy • po celém Česku - v nákladech 2 800 000 ks • • i po jednotlivých regionech • Volejte našeho regionálního zástupce 323 607 653, 603 983 196 Dotazy týkající se nabídky zboží a provozu OD rádi zodpovíme na bezplatné lince 800 165 894. St a RYCHLÁ OP èí PÙJÈKA Peníze ještì dnes! I pro problémové klienty máme pùjèku! volejte linku 88 -- 20 20 hod. hod. volejte info info linku 226 200 386 Zprostøedkovatel pùjèek a úvìrù pro více investorù za obsah inzerce ručí zadavatel 77