Aktuálníletáky.cz   

Lidl aktuální akční leták : Italský týden

Platnost od 3.3.2014 do 9.3.2014


Italský týden - strana 3










     

Italský týden - strana 3

A HLASUJTE Bramborové noky s prosciuttem a sýrem Grana Padano Porce: 2 Čas přípravy: 25 minut Potřebujeme: velkou pánev, sítko SUROVINY: POSTUP: Ve vroucí osolené vodě vaříme bramborové noky, dokud nevyplavou na povrch (asi 1 minutu). Poté scedíme. Stroužky česneku a bílou část lahůdkové cibulky nasekáme nadrobno. Prosciutto Crudo nakrájíme na plátky a poté na malé kostičky. Na velkou rozehřátou pánev přendáme nakrájené Prosciutto Crudo spolu s nasekaným česnekem a lahůdkovou cibulkou. Přidáme asi 2 lžíce olivového oleje a 1 lžíci másla. Vše krátce spolu orestujeme. Poté podlijeme vínem a alkohol necháme odpařit. Ochutíme mletým pepřem a trochou soli. Když se víno odpaří, podlijeme teplým vývarem a přidáme nastrouhaný sýr Grana Padano. Za občasného míchání krátce povaříme, dokud se sýr Grana Padano nerozpustí a omáčka do nezhoustne. Na pánev přendáme uvařené bramborové noky a zamícháme. Na závěr přidáme 1 lžíci másla, které necháme rozpustit, a hrst nasekané zelené části lahůdkové cibulky. Zlehka promícháme. • 100 g sýra Grana Padano Lovilio • 300 g bramborových noků Danieli • sůl • 3 stroužky česneku • 2 lahůdkové cibulky • 60 g Prosciutta Crudo v celku Italiamo • 2 lžíce olivového oleje Luccese • 2 lžíce másla • 50 ml suchého bílého vína Soave classico • černý pepř v mlýnku Kania • asi 150 ml teplého vývaru Servírování: S Bramborové noky podáváme v hlubokém talíři B ozdobené hoblinkami sýra Grana Padano a trochou o nasekané zelené části lahůdkové cibulky. n 90 19 Mlýnek s kořením 90 24 různé druhy, 35 g/45 g/90 g, 100 g = 56,86 Kč Nabídka zboží platí od 3. 3. do 9. 3. 2014 nebo do vyprodání zásob. Chyby v tisku vyhrazeny. Ceny jsou bez dekorace. Firma Lidl si vyhrazuje právo změn v balení a variantě nabízeného zboží. Odběr možný jen v obvyklém množství. Bramborové noky 85% bramborové pyré, 500 g, 1 kg = 49,80 Kč REGION CZ – 10/2014 3