Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Čerstvé potraviny

Platnost od 26.3.2014 do 8.4.2014


Čerstvé potraviny - strana 4










     

Čerstvé potraviny - strana 4

Jarní výlovy českých rybníků Současnost a výlovy: Současný chov ryb se odehrává ve vysoce konkurenčních tržních podmínkách a náročném ekonomickém prostředí. Nejvážnějším problémem našeho rybníkářství je jednoznačně odbahnění rybníků. Výlovy sladkovodních ryb v Čechách probíhají každoročně na jaře a na podzim. ři, candáti, líni, pstruzi, si Kromě kapra se vylovují převážně amuři, siveni, sumci, štiky a tolstolobiti či úhoři. SLEVA 15 % Návod jak naporcovat kapra naleznete zde na celý sortiment živých sladkovodních ryb z Čech a Slovenska. s Regálové ceny jsou již po slevě. Losos obecný filet Trim D Siven americký kuchaný lat.: Salvelinus fontinalis vel.: 180–280 g/ks původ: Česká republika, chov cena za 1 kg 00 169, archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH PRO VELKOOBCHODNÍ STŘEDISKA ÚSTÍ NAD LABEM, ČESKÉ BUDĚJOVICE, PLZEŇ A LIBEREC NA OBJEDNÁVKU 194,35* lat.: Salmo salar vel.: 1,4–1,7 kg/ks původ: Norsko, chov vakuově baleno cena za 1 kg Kambala velká kuchaná 00 309, 355,35* lat.: Psetta maximus vel.: 0,5–2 kg/ks původ: Španělsko, chov cena za 1 kg 359,00 412,85* ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU Ďas mořský bez hlavy Slávka jedlá lat.: Lophius piscatorius vel.: 1–4 kg/ks původ: Dánsko, Francie, lov cena za 1 kg lat.: Mytilus edulis vel.: 70–90 ks/kg původ: Irsko, chov cena za 1,4 kg 00 589, 677,35* Chobotnice kuchaná 00 149, 171,35* lat.: Octopus vulgaris vel.: 15–30 ks/kg původ: Španělsko, lov cena za 1 kg 189,00 217,35* 13. ročník „Mistrovství České republiky SLEVA 20 % v otevírání ústřic“ NA CELÝ SORTIMENT ÚSTŘIC! REGÁLOVÉ CENY JSOU JIŽ PO SLEVĚ. Pořadatel: MAKRO Cash & Carry ČR Datum konání: 5. 4. 2014, 12:00–14:00 hodin Místo konání: Praha 1, Staroměstské náměstí cF1408.indd 4 12.3.14 17:25