Aktuálníletáky.cz   

Kaufland akční­ leták online :

Platnost od 3.4.2014 do 9.4.2014


 - strana 13










     

- strana 13

měsíc filetů! Chlazené ryby Pečený losos s citronovou omáčkou! Označení „ryby z trvale udržitelného rybolovu“ je zárukou, že jde o ryby ulovené v souladu se zásadou, že jich musí zbýt dost pro udržení druhu. Potřebujeme (pro 4 porce): 800 g filé z lososa, 120 g másla, 3 velké citrony, 1 lžíci oleje, 2 lžičky růžového pepře, sůl Uzená makrela (Scomber scombrus) celá z trvale udržitelného rybolovu z volné přírody FAO 27 – Severovýchodní Atlantik cca 300 – 500 g 100 g LLevné! e0v% né! sleva! 15,90 Označení „ryby z trvale udržitelného rybolovu“ je zárukou, že jde o ryby ulovené v souladu se zásadou, že jich musí zbýt dost pro udržení druhu. Treska tmavá Krevety v nálevu (Pandalus Borealis) chlazené z volné přírody FAO 21 – Severozápadní Atlantik 100 g LLevné! e0v% né! sleva! 49,90 (Pollachius virens) bez hlavy, chlazená z trvale udržitelného rybolovu z volné přírody FAO 27 – Severovýchodní Atlantik cca 1 kg 100 g Levné! 20,90 Pstruh duhový (Oncorhynchus mykiss) celý, chlazený, kuchaný aquakultura Německo, Itálie, Francie nebo Dánsko cca 600 – 900 g 100 g nabídka! Za tiskové chyby neručíme. Prodej jen v obvyklém množství. AMO13, APO13, AJV13, CB13 / AMO13, APO13, AJV13, CB13, Kla13 21,90 Všechna fota jsou pouze ilustrační, bez dekorací. Postup: Lososa osušíme, seřízneme z něj kůži a rozdělíme na 4 porce. Citrony vymačkáme. Na nepřilnavé pánvi si rozehřejeme olej a osolené porce lososa na něm postupně opékáme z obou stran dozlatova. Budeme potřebovat asi 4 minuty, z každé strany na středním plameni. Hotového lososa zakryjeme, odstavíme a necháme dojít. Mezitím dáme do malého rendlíku lžičku drceného růžového pepře, přidáme citronovou šťávu, trochu osolíme a přivedeme k varu. Vyvaříme asi na 2/3 objemu a odstavíme. Do omáčky postupně vmícháme máslo nakrájené na kostky. Jen občas rendlík vrátíme na plotnu, aby nám máslo omáčku zcela neochladilo. Odpočatého lososa poté ihned podáváme, přelijeme jej citronovou omáčkou a ozdobíme zbylým růžovým pepřem. Pramen: www.kaufland.cz/ recepty