Aktuálníletáky.cz   

XXX Lutz nábytek - aktuální leták XXXLutz : Kuchyně - trendy 2014

Platnost od 8.4.2014 do 30.11.2015


Kuchyně - trendy 2014 - strana 44










     

Kuchyně - trendy 2014 - strana 44

ABY Z CHUTNÝCH SUROVIN VZNIKL CHUTNÝ POKRM PERFEKTNÍ FUNKČNOST A RADOST Z VAŘENÍ Ať již profesionální šéfkuchaři nebo domácí labužníci, všichni mají jedno společné - milují vaření v páře. Tajemství páry je jednoduché: nejdůležitější je vlhkost - při zahřátí vody na cca 100 °C vzniká vodní pára, která objímá pokrm ze všech stran. Vzniká efekt jako v sauně - voda přivádí k pokrmu teplo mnohonásobně rychleji než vzduch, zároveň ho však nevysušuje a pokrm se tak připravuje výjimečně rychle. A čím kratší čas na přípravu jídel potřebujeme, tím více nám uvnitř zůstane důležitých a zdravých látek. Další výhodou páry je, že nedojde k žádné ztrátě vitamínů a minerálů. Zároveň však vysoká teplota likviduje případné mikroorganismy a zaručuje tak vysokou kvalitu připravovaného jídla. Parní trouba od Siemensu umí vše, co dokáže pára - a ještě mnohem více! Horký vzduch k pečení a zapékání. Díky svým přednastaveným programům dokáže optimálně připravit každý pokrm. DampfBackofen Parní trouba je stejně rozmanitá jako Váš jídelníček. Díky různým možnostem použití a s tím spojeným komfortem můžete v troubě připravovat libovolný pokrm. Také zahřívání pokrmů není žádný problém, chutnají pak jako čerstvě připravené. Dampfgarer Komfort především Parní trouby Siemens disponují plnou elektronickou automatikou cookControl s 20, 40 nebo 70 přednastavitelnými programy k optimální přípravě různých druhů pokrmů jako např. zeleniny, masa a ryb. Vysoká efektivita Všechny parní trouby Siemens vytváří a ohřívají jen tolik páry, kolik doopravdy potřebují. Tím šetří energii. Například model HB 24D552 byl ohodnocen nejlepší známkou 2,2 v prestižním testu Warentest. Srovnání vitaminu C Zachování vitaminu C při tepelné úpravě surovin rostlinného původu (modifikováno dle Rickman 2007a, Bernhardt 2006, Loh 2004a, Schlich 20004, Bognár 2003). 100 Srovnání vitaminu B Zachování vitaminu B při tepelné úpravě surovin rostlinného původu (modifikováno dle Rickman 2007a, Bognár 2003). 100 80 80 60 60 40 40 20 20 0 0 klasické vaření zelenina (10-12 různých druhů) brambory (oloupané) ovoce vaření v páře klasické vaření zelenina (2-13 různých druhů) brambory (oloupané) obiloviny a luštěniny vaření v páře