Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Trvanlivé zboží

Platnost od 21.5.2014 do 17.6.2014


Trvanlivé zboží - strana 10










     

Trvanlivé zboží - strana 10

To nejlepší pro vaše fritování FRIGGITUTTO 20 L BAG IN BOX dvakrát frakcionovaný palmový olej bod zakouření cca 235 °C MASTER FRIT 10 L plech jednou frakcionovaný palmový olej bod zakouření cca 220 °C Friggittuto palmový olej bal.: 20 l cena za 1 l 39,50 45,43* Master Frit palmový olej bal.: 10 l cena za 1 l 40,00 46,00* PALMFRIT 100% 20 L kbelík palmový tuk rafinovaný Bod zakouření cca 210 °C Palmfrit palmový tuk bal.: 20 l cena za 1 l 34,00 39,10* FORTE fritovací olej 10 L bag in box 80 % řepkový olej, 20 % palm-olein bod zakouření cca 180 °C Forte fritovací olej bal.: 10 l cena za 1 l 29,00 33,35* FRITOVACÍ OLEJE NA BÁZI PALMOVÉHO OLEJE SE VYZNAČUJÍ: - vysokou oxidační stabilitou (odolávají déle procesu žluknutí, vydrží tak delší používání bez zásadní změny kvality) - vysokým bodem zakouření (začínají se přepalovat až za výrazně vyšších teplot, než je samotná teplota fritování) Oproti běžným olejům není proto u palmových olejů nutná tak častá výměna ve fritéze (úspora času a nákladů). Díky možnosti smažit za vyšších teplot se potravina rychle zatáhne a nenasaje do sebe nadbytečné množství oleje, výsledný produkt je křupavější a absolutně bez zápachu. archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH Pozn. k frakcionaci – zjednodušeně: jde o fyzikální (nikoli chemický) proces, kdy se za působení různých teplot oddělují pevné a tekuté fáze suroviny, které se pak používají odděleně pro produkty s různými požadavky na strukturu a vlastnosti. Každou vyšší frakcionací získáme olej vyšší kvality = tekutější a s vyšším bodem zakouření. 10 cD1412_01-18_.indd 10 7.5.14 14:48