Aktuálníletáky.cz   

Albert supermarket leták, Albert hypermarket leták : Supermarket

Platnost od 21.5.2014 do 27.5.2014


Supermarket - strana 4










     

Supermarket - strana 4

Trváme na kvalitě stejně jako vy, a proto pro vás nakupujeme vždy čerstvé maso od našich prověřených dodavatelů, kteří splňují nejvyšší nároky na zpracování a hygienu masa. Pokud však shledáte důvod k vrácení vámi zakoupeného čerstvého červeného masa, drobů, masných polotovarů, drůbeže, králičího masa a ryb v našich prodejnách Albert, garantujeme vám 100% uznání vaší reklamace formou vrácení peněz. Zboží reklamujte vždy na pobočce Albert, kde jste ho zakoupili, a to na informacích v prodejně. Pro 100% uznání vaší reklamace je potřeba: • přinést kompletní zboží včetně originálního obalu a etikety • přinést originální účtenku k reklamovanému zboží • zboží nesmí být prošlé Vepřové řízky z kýty 1 14 • chlazené • 1 kg 90 Výrobek z mletého vepřového masa • 480 g • 1 kg = 97,70 Kč 4690 69,90� -32 % 139,00� SLEVA 17% Hranolky Fri’Style • 600 g • 100 g = 6,65 Kč 39 90 57,90� Steak ze žraloka • 350 g • 100 g = 12,26 Kč -31 % MRAŽENÉ 42 90 61,90� Vodňanské kuře • s rodokmenem • chlazené • 1 kg -30 % 6490 89,90� -27 % VYROBENO V ČR MRAŽENÉ Recept týdne: Grilovaný vepřový bok v pivní marinádě s hruškovým chutney —————————————————————————— Pro 4 osoby • vepřový bok bez kosti – 4 plátky • přiložená pivní marináda Chutney: • 2 hrušky • 1 jablko • 1 větší cibule • půl lžičky zázvoru • 2 lžíce cukru • 1 lžička soli • šťáva z 1 limetky • 1 lžička jablečného octa • špetka skořice • pepř • lžíce másla Vepřový bok bez kosti – plátky s přiloženou Pivní marinádou • chlazený • 1 kg 11900 super cena Ovoce a cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. V pánvi rozpustíme máslo, přidáme nakrájenou cibuli, necháme krátce opéct a přidáme koření a nakrájené ovoce. Podlijeme 1 dcl vody a dusíme, než se voda vyvaří. Poté chutney dochutíme cukrem, solí, šťávou z limetky a octem. Vepřový bok naložený v marinádě mezitím ugrilujeme, podáváme k pečivu a chutney. —————————————————————————— 21SM_out.indd 4 5/15/2014 12:18:40 PM