Aktuálníletáky.cz   

Akční­ leták Kaufland :

Platnost od 3.7.2014 do 9.7.2014


 - strana 13










     

- strana 13

měsíc celých ryb! Chlazené ryby Pstruh (Oncorhynchus mykiss) celý, chlazený, kuchaný aquakultura Německo, Itálie, Francie nebo Dánsko cca 300 g 100 g LLevné! e0v% né! 18,50 Označení „ryby z trvale udržitelného rybolovu“ je zárukou, že jde o ryby ulovené v souladu se zásadou, že jich musí zbýt dost pro udržení druhu. Uzená makrela (Scomber scombrus) celá z trvale udržitelného rybolovu z volné přírody FAO 27 – Severovýchodní Atlantik cca 300 – 500 g 100 g LLevné! e0v% né! 15,90 Keříčkovec červenolemý Losos (Clarias gariepinus) filety, chlazené aquakultura Nizozemsko cca 300 – 500 g 100 g (Salmo salar) filet s kůží, chlazený aquakultura Norsko cca 1 kg 100 g Levné! Levné! 26,90 Levné! Levné! Filátka ze pstruha s mandlovou krustou Potřebujeme (4 porce): 4 čerstvé větší pstruhy, 3 citrony, 50 g plátkovaných mandlí, 3 lžíce másla, 2 lžíce nasekané petrželky nebo pažitky, sůl Postup: Pstruha nejprve očistíme a poté z něj ostrým filetovacím nožem odkrojíme oba filety. Každý filet začistíme a zbavíme kostí a páteře. Citrony nakrájíme na tenké plátky. Dno většího pekáče pokryjeme plátky citronu. Na ně pak rozložíme filátka ze pstruha kůží dolů. Každé z nich osolíme, pokryjeme drobnými oříšky másla a zasypeme mandlemi. Přendáme do trouby rozehřáté na 200 °C a pečeme asi 15 až 20 minut. Hotové dozdobíme čerstvou petrželkou a ihned podáváme spolu s upečenými plátky citronu. Filátka podáváme jako předkrm s bílým pečivem. Pokud je chceme podávat jako hlavní jídlo, zapečeme filátka na vrstvě předvařených nových brambor a podáváme spolu. www.kaufland.cz/ recepty-ryby 39,90 Krevety v nálevu, (Pandalus Borealis) chlazené z volné přírody FAO 21 – Severozápadní Atlantik 100 g Za tiskové chyby neručíme. Prodej jen v množství obvyklém pro domácnost. 49,90 Všechna fota jsou pouze ilustrační, bez dekorací. MB13 / AMO13, APO13, AJV13, CB13, Kla13 / -