Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Maso, zelenina

Platnost od 30.7 .2014 do 26.8 .2014


Maso, zelenina - strana 13










     

Maso, zelenina - strana 13

REJNOK SE ŠPENÁTEM A KAPARY (4 PORCE) Filety osolíme, opepříme a  zlehka obalíme v  mouce. Na pánvi rozehřejeme dvě třetiny másla a  rejnoka opečeme přibližně 5 minut z každé strany. Ve vedlejší pánvi rozehřejeme zbylé máslo, lehce osolíme a vložíme špenátové listy. Krátce je orestujeme, přidáme kapary, vše promícháme a stáhneme z ohně. Opečené maso se špenátem můžeme podávat s bramborovou kaší. Rejnok skvrnitý, křídla bez kůže TEST ČERSTVOSTI • lat.: Raja spp. • vel.: 400+ g/ks • původ: Nizozemsko, lov • cena za 1 kg Čerstvá ryba nesmí být cítit! Profesionálové sio onálo nálo ná ové jje e testují pomocí nože, opatrně po povrchu přejedou čepelí (lze to provést i  u  filetů). Při testu čerstvé ryby na čepeli neulpí téměř nic. Čím je nůž znečištěnější, tím je ryba starší. 359,00 412, 85* archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH 4 filety z rejnoka (cca 800 g) hladká mouka 150 g másla 400 g listového špenátu 12 ks nakládaných kaparů se stopkou sůl, pepř Kompletní nabídka na www.makro.cz/sortiment v kategorii Ryby, Plody moře 13 cE1417_10-13.indd 13 16.7.14 17:14