Aktuálníletáky.cz   

Akční­ leták Kaufland :

Platnost od 7.8 .2014 do 13.8 .2014


 - strana 9










     

- strana 9

měsíc grilování! Chlazené ryby Uzený pstruh duhový (Oncorhynchus mykiss) celý aquakultura Turecko 100 g LLevné! e0v% né! sleva! 24,90 Pstruh duhový (Oncorhynchus mykiss) filet, chlazený aquakultura Německo, Itálie, Francie nebo Dánsko cca 300 – 400 g 100 g LLevné! e0v% né! sleva! 29,90 Bramborový salát s chobotnicí Potřebujeme (4 porce): 500 g brambor, 500 g chobotnice, 1 mrkev, 1 cibuli, 1 stonek řapíkatého celeru, 1 citron, 1 svazek hladkolisté petržele, 4 lžíce olivového oleje, bobkový list, sůl, pepř Postup: Chobotnici důkladně propláchneme ledovou vodou. Nařízneme ji příčně těsně pod očima, zbavíme tvrdého zobáku, obsah hlavového vaku vyčistíme, oči odřízneme. Ramena oddělíme nožem, tenké konce odřízneme. Chobotnici přendáme do hrnce s vodou. Přidáme oloupanou mrkev, cibuli, celer a bobkový list. Osolíme, přivedeme k varu, vaříme alespoň hodinu nebo dokud není chobotnice měkká. Uvařenou nakrájíme na menší dílky. Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Ještě teplé nakrájíme na kostky a přendáme do mísy. Petržel očistíme, zbavíme stonků a nasekáme nadrobno. V míse smícháme brambory, petržel, chobotnici a dochutíme olivovým olejem, citronovou šťávou, solí a pepřem. Salát můžeme podávat vlažný i v chladu odležený. Více receptů najdete na Makrela obecná (Scomber scomber) celá, kuchaná, chlazená z volné přírody FAO 27 – Severovýchodní Atlantik cca 300 – 400 g 100 g LLevné! e0v% né! slsleev eva! a! 21,90 Krevety růžové 20/30 (Penaeus spp.) chlazené aquakultura Malajsie, Indie 100 g LLevné! e0v% né! slsleev eva! a! 57,90 Chobotnice velká (Octopus spp.) celá, chlazená, rozmrazená z volné přírody: Indický oceán, FAO 34 a FAO 31 cca 300 – 500 g 100 g LLevné! e0v% né! sleva! Za tiskové chyby neručíme. Prodej jen v množství obvyklém pro domácnost. AMO9, APO9, AJV9, CB9, Kla9 / - 34,90 Všechna fota jsou pouze ilustrační, bez dekorací. www.kaufland.cz/ recepty