Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Čerstvé zboží

Platnost od 13.8 .2014 do 26.8 .2014


Čerstvé zboží - strana 14










     

Čerstvé zboží - strana 14

Pečený pstruh s bramborovo-hořčicovým salátem Suroviny na 10 porcí: Hmotnost Kalkulovaná brutto cena (bez DPH) 3000 g 150 g 150 g 10 g 100 g 417,00 Kč 1,65 Kč 4,64 Kč 0,06 Kč 10,36 Kč 2000 g 50 g 20 g 100 g 75 g 30 g 0,2 g 21,00 Kč 6,30 Kč 0,12 Kč 17,74 Kč 1,94 Kč 19,19 Kč 0,07 Kč 30 g 30 g 30 g 30 g 8,39 Kč 9,58 Kč 2,59 Kč 3,78 Kč Cena za jednu porci** : Jitka Ulih Jitk Ulihrachová h á archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH šéfkuchař MAKRO Obtížnost: 52,44 Kč Pracovní postup: • Příprava salátu (cca 30 minut): Den předem uvařené brambory ve slupce oloupeme a nakrájíme na pravidelné kostky. V míse si rozmícháme hrubozrnnou hořčici se solí, čerstvě Tipy kuchaře: mletým pepřem z mlýnku, olivovým olejem a najemno nakrájenou oloupanou červenou cibulí. 1. Kvalitní ryba má Poté do připraveného dresinku lehce vmícháme nakrájené brambory a na malé kousky nažábry jasně červeně krájenou pažitku. Salát odegustujeme a uložíme do chladničky. zbarvené, nezakalené • Příprava doplňků (cca 5 minut): Jednotlivé saláty pečlivě přebereme, umyjeme ve stuoči a pružné maso. dené vodě, osušíme v odstředivce na saláty, přeložíme do misky a uložíme do chladničky. 2. Je-li pokrm • Příprava ryby (cca 20 minut): Chlazeného pstruha pomocí obráceného ostří nože zbapřipraven z mražené víme šupin. Postupujeme od ocasu k hlavě proti růstu šupin. Z hlavy vyjmeme žábry a rybu ryby, po tepelné omyjeme pod tekoucí studenou vodou. Poté pstruha důkladně osušíme papírovou utěrkou úpravě kosti nejsou ze 100% celulózy. Pánev se slunečnicovým olejem si dobře nahřejeme. Vnitřek dutiny břišní pružné a páteř se při osolíme, povrch pstruha lehce posypeme hladkou moukou (přebytečnou mouku sklepeme) odstraňování láme. a vložíme do pánve. Pstruha pozvolna opékáme, jakmile je povrch zlatavý a křupavý, otočí3. Na přípravu pokrmu me ho a opékáme taktéž na druhé straně. Opečeného pstruha přeložíme na čistou pánev a ještě 4 minuty dopékáme v troubě na 165 °C. Do pánve po opékání pstruha vložíme mász kvalitní ryby je lo, jemně ho osolíme, odvaříme přebytečnou tekutinu a pstruha jím po dopečení přelijeme. vhodné používat jen čerstvé bylinky • Servírování: Porci salátu servírujeme na levou stranu talíře, pečeného pstruha na pravou a lehce solit kvalitní stranu. Salátky smícháme v misce, pokapeme je olivovým olejem a aranžujeme na přední část talíře k bramborovému salátu. mořskou solí. Pstruh duhový kuchaný 00 139, 159,85* 14 cF1418_01-16.indd 14 60 min lat.: Oncorhynchus mykiss vel.: 200–350+ g/ks původ: Česká republika, chov cena za 1 kg Brambory konzumní rané prané Hořčice hrubozrnná 00 109, 125,35* bal.: 800 ml cena za 800 ml další akční cena také na: Maille hořčice Dijon, bal.: 800 ml 90 8, 10,24* vel.: příčný průměr 35+ mm původ: Česká republika bal.: síť 5 kg cena za 1 kg 30.7.14 17:21 archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static Ceny uvedené v kalkulaci jsou ilustrativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku MAKRO aktuální cenu jednotlivých surovin. Maso: Pstruh chlazený, kuchaný Mouka hladká Olej slunečnicový Sůl kamenná Máslo 82 % Salát: Horeca Select Brambory, varný typ A Olej olivový extra panenský Sůl kamenná Hořčice hrubozrnná Cibule červená Horeca Select Pažitka čerstvá Horeca Select Pepř černý, celý Doplňky: Horeca Select Polníček Listy červené řepy Salát Frisée bělený Olej olivový extra panenský ilustrativní. Ověřte si prosím archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static Ceny y uvedené v kalkulaci jsou j p sím ve svém velkoobchodním středisku MAKRO aktuální cenu jednotlivých pro jednotlivých ý surovin. Název položky