Aktuálníletáky.cz   

Billa - akční leták : Hlavní leták

Platnost od 13.8 .2014 do 19.8 .2014


Hlavní leták - strana 4










     

Hlavní leták - strana 4

Když maso, tak Vocílka! Garance: Z českých chovů Poctivá kvalita Dobře opracováno Profesionálně naporcováno Denně kontrolovaná kvalita Marinády bez éček a bez alergenů Recept šéfkuchaře Giuseppa Marinované steaky s omáčkou z rajčat, oliv a kapar Ingredience na 4 porce: 8 malých steaků z vepřové kýty Vocílka Marináda: 50 g oloupané šalotky, 2 oloupané stroužky česneku, citron dle chuti, 8 silných plátků anglické slaniny, 2 svazky čerstvého koření, 1 snítka majoránky, 10 lžic olivového oleje Omáčka: 200 ml olivového oleje, 80 g šalotky, 30 g česneku, špetka cukru, špetka soli, 1 snítka rozmarýnu a tymiánu, 30 g kapar, 80 g vypeckovaných zelených oliv, 60 g sušených rajčat, balzamikový ocet dle chuti Postup přípravy: Šalotky na marinádu nakrájíme na tenké kroužky, česnek na větší kousky a citron na silné plátky. Rozdrtíme koření. Každý steak zabalíme do slaniny a naskládáme do mělkého pečicího plechu. Šalotku, česnek, plátky citronu, pepř a majoránku rovnoměrně rozprostřeme na steaky, zalijeme olivovým olejem a na chladném místě necháme přes noc uležet. Rozmixujeme rajčata, olivy a kapary spolu se zbytkem olivového oleje a dochutíme. Vyndáme maso z marinády, necháme okapat a z obou stran ogrilujeme. Pravidelně otáčíme a nakonec dochutíme. Tip: Marináda z olivového oleje napomáhá aromatickým složkám maso lépe prostoupit. Proto je dobré maso marinádou potírat i během grilování. Přesně podle mého gusta! Giuseppe Daddio / Šéfkuchař -17% Vepřová kýta v celku cena za 1 kg, velké balení dříve 144,90 -21% Vepřový steak z krkovice bez kosti cena za 1 kg dříve 189,90 119 90 149 90 -20% Vepřové řízky cena za 1 kg dříve 174,90 -17% Mělněné maso vepřové 600 g dříve 84,90 139 90 69 90 1 kg = 116,50 Kč -11% Vepřová krkovice s kostí cena za 1 kg dříve 134,90 -26% od Kuřecí stehna spodní a horní cena za 1 kg dříve od 94,90 119 90 69 90