Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Čestvé potraviny

Platnost od 10.9 .2014 do 23.9 .2014


Čestvé potraviny - strana 5










     

Čestvé potraviny - strana 5

LOSOS FILET A JEHO OPRACOVÁNÍ Cena finálního produktu je závislá i na způsobu jeho opracování. U  losos filetu jde o takzvané „trimování“ (ořezání/opracování). Tedy zda daný filet má nebo nemá páteř, ocasní část, kosti, tukové části apod. Nejčistší formou opracování je filet Trim E. Souvisí to dále s dalším případným opracováním před tepelnou úpravou, tedy snížením množství odpadu. Všímejte si tedy opracování jednotlivých filetů, abyste obdrželi to, co žádáte. MAKRO se zaměřuje svou nabídkou čerstvých ryb na jejich vysokou kvalitu. Proto na ni dbáme a věnujeme jí maximální pozornost. Proto běžně nabízíme nejvyšší způsoby opracování, a to Trim D a Trim E. Jednotlivé způsoby opracování (Trimů): Losos Trim A n páteř, žebra pryč Losos Trim B n páteř, žebra pryč o základna řitní ploutve pryč p přední límec a základ hřbetní ploutve pryč q břišní tuk a ploutev pryč Losos Trim C n páteř, žebra pryč o základna řitní ploutve pryč p přední límec a základ hřbetní ploutve pryč q břišní tuk a ploutev pryč r kostičky u páteře pryč k .14 17:38 Halibut grónský filet Pražma královská kuchaná lat.: Reinhardtius hippoglossoides vel.: 300–600 g/ks původ: Dánsko, lov cena za 1 kg lat.: Sparus aurata vel.: 250–550 g/ks původ: Řecko, Chorvatsko, chov cena za 1 kg 5 cF1420_01-16.indd 5 349,00 401,35* Okoun nilský filet 199,00 228,85* lat.: Lates niloticus vel.: 300–1100 g/ks původ: Tanzánie, Uganda, lov cena za 1 kg 229,00 263,35* archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimg.sh nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH Losos Trim E n páteř, žebra pryč o základna řitní ploutve pryč p přední límec a základ hřbetní ploutve pryč q břišní tuk a ploutev pryč r kostičky u páteře pryč s celé břicho s tukem pryč t ocásek pryč u dočištění od zbylého tuku v kůže pryč Losos Trim D n páteř, žebra pryč o základna řitní ploutve pryč p přední límec a základ hřbetní ploutve pryč q břišní tuk a ploutev pryč r kostičky u páteře pryč s celé břicho s tukem pryč t ocásek pryč (u Trimu C/D až po řitní ploutev) u dočištění od zbylého tuku Prohlédněte si inspirativní videa na www.youtube.com/makrocr 27.8.14 14:13