Aktuálníletáky.cz   

Tesco leták - aktuální akční leták Tesko : Katalog vín

Platnost od 10.9 .2014 do 23.9 .2014


Katalog vín - strana 7










     

Katalog vín - strana 7

VNĚ O Zámecké vinařství Bzenec Vážení milovníci moravských vín, Dovoluji si vám nabídnout rosé z odrůdy Zweigeltrebe – elegantní vůně třešní a švestek, jenž se promítá i do chuti, vás nadchne již od prvního doušku a nenechá Vás odložit toto půvabné rosé. Budete osvěženi a očarováni. -15% Ing. Petr Ptáček, hlavní technolog vinařství Zweigeltrebe rosé Herbarium Moravicum Veltlínské zelené Cellarium Bisencii Tramín červený Cellarium Bisencii (1 l = 159,87) (1 l = 106,53) (1 l = 119,87) pozdní sběr, 0,75 l suché, ČR, oblast Morava, doporučujeme podávat k ovocným salátům, lehčím úpravám ryb i drůbeže nebo těstovinovým salátům při teplotě 6–10 °C řství vina čuje ru o dop 119,90 149,90� 0,75 l 0,75 l suché, ČR/Maďarsko, doporučujeme podávat k sladkovodním rybám, pokrmům z hovězího masa či neutrálním omáčkám při teplotě 10–12 °C suché, Slovensko/Maďarsko, doporučujeme podávat k pokrmům z ryb a bílého masa při teplotě 10–12 °C 79,90 89,90 99,90� Veltlínské zelené Morava 109,90� Rulandské bílé & Rulandské šedé Diana Moravia kabinetní víno, 0,75 l (1 l = 126,53) suché, ČR, oblast Morava, doporučujeme podávat k ovocným salátům, lehčím úpravám ryb i drůbeže nebo těstovinovým salátům při teplotě 6–10 °C 94,90 Veltlínské zelené & Sylvánské zelené & Sauvignon Diana Moravia pozdní sběr, 0,75 l (1 l = 146,53) pozdní sběr, 0,75 l suché, ČR, oblast Morava, doporučujeme podávat k pokrmům z ryb a bílého masa nebo smetanovým omáčkám při teplotě 9–12 °C (1 l = 146,53) suché, ČR, oblast Morava, doporučujeme podávat k zeleninovým polévkám, salátům nebo ke kořenitějším pokrmům z bílého masa při teplotě 9–12 °C 109,90 119,90� 109,90 139,90� 139,90� Vinselekt Michlovský CUVÉE FRANKOVKA 2011 je vyrobené z odrůdy Frankovka z katastrálního území obce Rakvice, avšak z vícera tratí (Trkmansko, Nové Hory, Štymberk). Fermentace hroznů probíhala ve speciálních vinifi kátorech s mechanickým ponořováním matolinového klobouku. Po vykvašení a následném odbourání kyselin zůstala jedna část v nerezovém tanku, jedna část byla stočena do 2–4 letých sudů typu barrique a jedna část byla přetočena do nových barikových sudů z francouzského dubu. Díky výše uvedenému technologickému postupu se víno cuvée Frankovka vyznačuje strukturovanými taniny (elagotaniny nových sudů a oenotaniny hroznu), svěží ovocitostí lesních plodů (nerezový tank) a hebkými perníkovočokoládovými tóny (sudy barrique 2–4 roky). Velmi vhodné k divočině, hovězím steakům, sýrům s bílou plísní a zrajícím sýrům. -20% Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc., generální ředitel Cuvée Frankovka Vinselekt Michlovský Cuvée Chardonnay Vinselekt Michlovský (1 l = 119,87) (1 l = 146,53) 0,75 l suché, ČR, oblast Morava, podoblast velkopavlovická, doporučujeme podávat k zvěřinovým paštikám s mysliveckým kořením, skvěle doprovází divočinu, zvlášť vhodné je k jelení kýtě na víně a rozmarýnu s celerovým pyré při teplotě 16–18 °C řství vina čuje ru o p o d 89,90 129,90� pozdní sběr, 0,75 l suché, ČR, oblast Morava, podoblast mikulovská, doporučujeme podávat s fritovanými krevetami, vhodně doprovází uzené lososové a pstruží filety a elegantně vyzní v kombinaci s tradičními lasagnemi se smetanovou omáčkou při teplotě 10–12 °C 109,90 159,90� Cuvée Merlot Vinselekt Michlovský pozdní sběr, 0,75 l (1 l = 173,20) suché, ČR, oblast Morava, podoblast velkopavlovická, doporučujeme podávat k dušené telecí kotletě s kořenovou zeleninou a žampiony s rýží, skvěle se hodí k polotvrdým sýrům typu Leerdammer, Moravský blok při teplotě 16–18 °C 129,90 169,90� Dodavatelé: ZÁMECKÉ VINAŘSTVÍ BZENEC S.R.O, VINSELEKT MICHLOVSKÝ A.S. 29W_Vino_CR.indd 7 7 3 29.08.14 19:56