Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Vánoční delikatesy

Platnost od 3.12 .2014 do 31.12 .2014


Vánoční delikatesy - strana 2



















































     

Vánoční delikatesy - strana 2

Maso PRO VŠECHNY, KTEŘÍ VIDÍ SPOJENÍ KVALITY S CHUTÍ VYZRÁLÉ HOVĚZÍ MASO „DRY AGED“ dry aged = suché zrání, 30 % ztracené vlhkosti dry aged = před zabalením do vakua zraje maso 28 dní na kosti často nazýváno také „stařené maso“ prémiové řezy maso pochází z chovů plemen Angus a Hereford prémiová kvalita ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU název původ balení cena za 1 kg bez DPH cena za 1 kg s DPH Hovězí roštěná s kostí – dry aged Irsko cca 10 kg 529,00 608,35 Hovězí vysoká roštěná s kostí – dry aged Irsko cca 3 kg 499,00 573,85 Hovězí svíčková – dry aged Irsko cca 2 kg 749,00 861,35 Hovězí vysoká roštěná – dry aged Irsko cca 3 kg 659,00 757,85 Hovězí roštěná – dry aged Irsko cca 3 kg 619,00 711,85 Hovězí zadní – Cap of rump – dry aged Irsko cca 1,7 kg 399,00 458,85 T-Bone steak – dry aged Irsko cca 650 g 619,00 711,85 Hovězí Tomahawk – dry aged Irsko cca 1 kg 549,00 631,35 SKUTEČNĚ JAPONSKÉ WAGYU! Zvláštní péče věnovaná japonskému plemeni wagyu z něj činí nejluxusnější hovězí maso na světě. Obvykle je na trhu k dispozici tzv. „Kobe style“ – tedy wagyu z chovu mimo Japonsko (nejčastěji Austrálie). Nově Vám na objednávku zajistíme pravé wagyu z Japonska! Skot chovaný (nejen) v oblasti Kóbe, která je chovem wagyu nejproslulejší, dostává vedle přírodního krmiva také pivo a je mu dopřávána masáž. Maso se vyznačuje výrazným a rovnoměrným mramorováním, nízkým podílem povrchového tuku a velmi intenzivní chutí. Supnice mramorování je 1–12, kdy 12 je nejvyšší, nejlepší a také nejdražší stupeň. V kuchyni se dá použít stejně jako běžné hovězí, ale nejvíce jeho kvalita vynikne při přípravě steaků. Objednejte u vedoucího oddělení masa: Dodání do 1–2 týdnů. 2 cE1426_01-15.indd 2 VÁ N O Č N Í D E L I K AT E S Y 11/19/14 2:39 PM