Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Trvanlivé zboží

Platnost od 3.12 .2014 do 31.12 .2014


Trvanlivé zboží - strana 2



















































     

Trvanlivé zboží - strana 2

PRO VŠECHNY, KTEŘÍ OCENÍ DOBROU NABÍDKU Úprava Untrimmed (RMO) Úprava Semi Trimmed Úprava Well Trimmed krevní sraženiny „red meat“ krevní sraženiny „red meat“ bez krevních sraženin „red meat“ barva filet růžová nebo žlutá barva filet jemně růžová barva filet bílá lalok bez laloku bez laloku břišní tuk břišní tuk odstraněn částečně bez břišního tuku Semi Trimmed PANGASIUS HYPOPHTHALMUS Pangas dolnooký – známý též jako pangas siamský nebo sumeček žraločí – je sladkovodní ryba, která se vyznačuje jemným bílým masem s minimem kostí. Na českém trhu se ve větší míře prodává zhruba od roku 2005. Well Trimmed MRAŽENÉ MRAŽENÉ OČIŠTĚNÉ FILETY BEZ BŘIŠNÍHO TUKU Rozlišujeme 3 základní stupně opracování filet: • neočištěné – untrimmed • částečně očištěné – semi trimmed • zcela očištěné – well trimmed archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH V kategorii semi trimmed se na trhu dále vyskytuje několik rozdílných způsobů očištění. Důležité je, aby byly odstraněny lalok a břišní tuk – které mohou chuť jemného masa poškozovat. Přítomnost většího množství tuku má také za následek nepříjemný pachový dojem. Makro vždy prodávalo filety výhradně v kvalitě well trimmed. Na základě poptávky našich zákazníků jsme nově zařadili do sortimentu i filety ve kvalitě semi trimmed. Neopracované filety (untrimmed) nenabízíme. Pangas dolnooký Pangas dolnooký filety semitrimmed lat.: Pangasius hypophthalmus glazura: 20 % vel.: 170–220 g bal.: 5 kg cena za 1 kg filety welltrimmed lat.: Pangasius hypophthalmus glazura: 20 % vel.: 120–170 g bal.: 5 kg cena za 1 kg 56,90 65,44* 66,90 76,94* 2 cD1426_01-23.indd 2 19.11.14 12:10