Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Potraviny

Platnost od 3.12 .2014 do 16.12 .2014


Potraviny - strana 3



















































     

Potraviny - strana 3

Pstruh duhový kuchaný lat.: Oncorhynchus mykiss vel.: 200–350+ g/ks původ: Itálie, Česká republika, chov cena za 1 kg TOP HIT 135, 00 – VELMI ZJEDNODUŠENÉ OTEVÍRÁNÍ – KAŽDÝ BOX OBSAHUJE 1 NŮŽ NA OTEVÍRÁNÍ ÚSTŘIC – PRODEJ I PO KUSECH Ústřice velká – Easy to open Krevety celé nevařené lat.: Penaeus vannamei vel.: 40–60 ks/kg původ: Indie, chov cena za 500 g 169,00 194,35* lat.: Crassostrea gigas vel.: N°2 původ: Francie, chov bal.: 12 ks cena za 1 kg 155,25* – VELICE CHUTNÉ A KŘEHKÉ MASO – JIŽ OČIŠTĚNÉ, NENÍ POTŘEBA JIŽ DÁLE UPRAVOVAT – STAČÍ POPRÁŠIT MOUKOU A UPÉCT NA PÁNVI NEBO V TROUBĚ (STAČÍ 5 min), PŘI DELŠÍ ÚPRAVĚ SE MASO ROZPADÁ Platýs velký bez hlavy 299,00 343,85* lat.: Pleuronectes platessa vel.: 200–300 g/ks původ: Nizozemsko, lov cena za 1 kg 129,00 148,35* × Uvedená cena je již po slevě. Během svého vývoje dorůstá losos různých tržních velikostí. Bývá to od 1 kg až do cca 10 kg. archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH Losos a jeho dostupnost Nyní nastává období (do cca února), kdy jsou dostupnější větší velikosti (5  kg a  větší), a  jejich cena je tedy cS1426_01-18.indd 3 Během roku dorůstají starší generace a  nasazují se nové. Proto jsou půl roku dostupnější menší velikosti (velikost 1–5  kg) a  dalšího půl roku opět větší velikosti (velikost 6–9 kg). Toto má vliv na  prodejní cenu jednotlivých velikostí. nižší než u menších velikostí. Menší velikosti lososa jsou tedy méně dostupné. Navíc se očekává, že vzhledem k  velké poptávce, respektive nedostatečnému množství bude cena růst. Z  kulinářského hlediska se využívají více velké filety, které jsou vyšší. Při tepelné úpravě maso nevysychá, a zůstává tedy šťavnaté. Více na: http://en.seafood.no/ 19.11.14 11:44