Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Čerstvé potraviny

Platnost od 17.12 .2014 do 31.12 .2014


Čerstvé potraviny - strana 5



















































     

Čerstvé potraviny - strana 5

Tuňák žlutoploutvý filet sashimi lat.: Thunnus albacares vel.: 0,8–4,5+ kg původ: Srí Lanka, lov cena za 1 kg 599,00 688,85* Treska obecná filet Kapr obecný filet s kůží lat.: Cyprinus carpio vel.: 400–600 g/ks původ: Česká republika, chov cena za 1 kg – MASO SVOU KONZISTENCÍ TÉMĚŘ VŮBEC NEPŘIPOMÍNÁ RYBÍ MASO – KŘEHKÉ, VELMI CHUTNÉ MASO SE VÝBORNĚ HODÍ K PEČENÍ A GRILOVÁNÍ lat.: Gadus morhua vel.: 200–400 g/ks původ: Dánsko, lov cena za 1 kg 00 219, 299,00 251,85* 343,85* Mečoun obecný filet vakuum SE ŠUPINAMI! ŠUPINY NENÍ POTŘEBA ODSTRAŇOVAT, BĚHEM PEČENÍ ZMĚKNOU Vlk mořský kuchaný lat.: Xiphias gladius vel.: 1–3 kg/ks původ: Chile, lov cena za 1 kg lat.: Dicentrarchus labrax vel.: 250–350 g/ks původ: Řecko, chov cena za 1 kg 449,00 229,00 516,35* Ústřice velká Fine de Claire lat.: Crassostrea gigas vel.: N°3 původ: Francie, chov bal.: 48 ks cena za 1 kg 263,35* – VELICE JEMNÉ MASO, TÉMĚŘ BEZ KOSTÍ – VOLNĚ LOVENÁ MOŘSKÁ RYBA – CHUTÍ PŘIPOMÍNÁ HUMRA 249,00 lat.: Penaeus vannamei vel.: 100–120 ks/kg původ: Guatemala, chov cena za 500 g lat.: Lophius piscatorius vel.: 1–4 kg/ks původ: Dánsko, Francie, lov cena za 1 kg 569,00 286,35* Krevety celé vařené Ďas mořský bez hlavy 654,35* TRVALE NÍZKÉ VELKOOBCHODNÍ CENY LOSOSA FILET TRIM D! 139,00 159,85* polévka z čerstvých ryb a plodů moře podíl ryb a mořských plodů více než 40 % původ: Francie, bal.: 1 kg 89,00 102,35* PRO BLIŽŠÍ INFORMACE O CENĚ KONTAKTUJTE VEDOUCÍHO ODDĚLENÍ RYB Losos obecný filet Trim D lat.: Salmo salar vel.: 0,8–2,5 kg/ks původ: Norsko, chov archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH Polévka Bouillabaisse k .14 17:38 cF1427_01-16.indd 5 4.12.14 13:38