Aktuálníletáky.cz   

Globus leták - aktuální akční letáky Globusu : Jednotné ceny

Platnost od 15.1 .2015 do 21.1 .2015


Jednotné ceny - strana 9



















































     

Jednotné ceny - strana 9

Pultový prodej Globus vám nabízí široký a pestrý sortiment čerstvých ryb a mořských plodů. Se správným výběrem z nabídky více než 40 druhů ryb a mořských plodů světových moří vám ochotně pomůže náš odborně vyškolený personál. Jana Poláková PRODEJCE HYPERMARKET CHOTÍKOV U PLZNĚ Sumec filet Sumec jako pochoutka Sumec má pevné růžové maso bez kostí, které je vysoce ceněno pro vysoký obsah bílkovin a je kulinářskou specialitou. 100 g 29,90 36,90 - 18 % Marinovaný filet ze sumce Ingredience: 3 filety sumce, 250g bílého jogurtu, čerstvě nasekané bylinky, trochu grilovacího koření, 2 stroužky česneku, limetková šťáva, sůl, pepř. Postup: Nejprve smícháme jogurt s kořením, limetkovou šťávou, bylinkami a nasekaným česnekem. Ryby necháme marinovat v této směsi 24 hodin. Dále filety můžeme grilovat nebo péct v troubě. V průběhu můžeme filet potírat zbytkem marinády. Podáváme s rýží a čerstvým salátem. Halibut filet maso halibuta je velmi jemné a určené ke krátké tepelné úpravě, toto maso je považováno za delikatesu, tato ryba pochází z divokého odlovu, loví se pomocí vlečných sítí v severním Atlantiku 100 g Zavináče 100 g 10,90 14,90 s pepřem, pana lesního 100 g 52,90 - 11 % 12,90 14,90 - 13 % Tuňák žlutoploutvý (Thunnus albacares) je jednoznačně nejkvalitnější dostupný tuňák v Evropě. Mezi čerstvým filetem z tuňáka a konzervou vězí skutečně propastný rozdíl. Přesvědčte se a ochutnejte pravého tuňáka, uloveného v čistých mořích okolo ostrova Srí Lanka. 100 g 79,90 89,90 - 11 % Tuňák na grilu s tzatziki Z rozetřeného česneku, nakrájené petrželky, olivového oleje, soli, pepře, citronové šťávy si připravíme marinádu a steaky jí potřeme. Očistěte grilovací rošt a potřete ho olivovým olejem. Uložte na něj steaky a grilujte na rare 1-2 minuty, na medium 2-3 minuty. Otáčejte opatrně. Hotový steak ponechte 2 minuty na talíři uležet a podávejte s tzatziky. Okoun nilský jsou bez kůže a vykostěné, mají nízký obsah tuku a vyznačují se velmi jemnou chutí, z toho důvodu se raději vyvarujte výrazného kořenění, filety lze smažit na přírodní způsob, zapékat, grilovat nebo připravovat na páře 100 g Rybí salát v majonéze 100 g 9,90 12,90 - 23 % Olomoucký matesový salát s tvarůžky 100 g 34,90 39,90 - 12 % 19,90 23,90 - 16 % Praha - Černý Most - 26 % Sleďové filetky 46,90 Tuňák filet 9