Aktuálníletáky.cz   

Globus leták - aktuální akční letáky Globusu : Sportovní vybavení, elektro, topení

Platnost od 29.1 .2015 do 4.2 .2015


Sportovní vybavení, elektro, topení - strana 9



















































     

Sportovní vybavení, elektro, topení - strana 9

Pultový prodej Víte, že všechny naše saláty a pomazánky jsou od prověřených dodavatelů? Eidam salámový 30 % t. v s., 45 % t. v s., 45 % t. v s. uzený 15, přírodní polotvrdý sýr, hladká, pevná konzistence, smetanová chuť, vhodné bílé víno, pivo 100 g - 30 % Mozzarella 45 % t. v s. 15, německý sýr z kravského mléka, pro svoji tavicí vlastnost je oblíben pro požití na pizzu a do omáček na těstoviny 100 g Treska tmavá filet patří mezi méně tučné ryby, díky výraznější chuti se doporučuje i pikantnější úprava nebo více koření, než je u jiných ryb běžné 100 g 90 22,90 90 28,90 - 44 % Koliba 35% t. v s. je polotvrdý, nezrající pařený uzený sýr, vyrobený z kravského mléka, má jemnou, kyseloslanou lahodnou chuť 100 g 24,50 - 22 % Albeniz ovčí 45 % t. v s. Albeniz kozí 45 % t. v s. 35, 90 přírodní polotvrdý sýr výrazné chuti 100 g Madeta Císařský sýr 45 % t. v s. má vláčnou konzistenci a sladkou chuť s ořechovým podtónem, doporučujeme dezertní vína typu Ryzlink, Sylvánské či Burgunské 100 g Vlašský salát 100 g 41,90 13,90 - 33 % Balkánský salát s Akawi 100 g 20, - 33 % Mořské řasy se surimi 100 g 34,90 11,90 15,90 - 25 % 90 29, 5,90 8,90 - 14 % 90 - 14 % 11,90 14,90 - 20 % Tilapie v pikantní omáčce Tilapie filet jedná se o sladkovodní rybu. Tilápie patří mezi méně tučné ryby, filety jsou bez kůže a kostí a proto jsou velmi vhodné i pro ty nejmenší strávníky. 100 g Praha - Černý Most 18, 90 29,90 34,90 - 14 % filety tilapie sůl olivový olej 4 jarní cibulky, jemně pokrájené 2 stroužky česneku, drcené kousek čerstvého zázvoru jemně nastrouhaného sójová omáčka třtinový cukr šťáva z limety čerstvá červená chilli paprička, zbavená semen a pokrájená hrst lístků koriandru Uzenáč 100 g 9,90 11,90 - 16 % Filety jemně osolte. Na pánvi rozehřejte olej a rybu na něm opékejte 2–3 minuty po každé straně dokřupava. Vyjměte a uchovejte horké. V téže pánvi zprudka opečte jarní cibulku, česnek a zázvor. Přidejte sójovou omáčku, cukr i limetovou šťávu a nechte bublat, až bude mít omáčka konzistenci sirupu. Tuto směs rozdělte na rybu a ozdobte chilli a koriandrem. 9