Aktuálníletáky.cz   

Billa - akční leták : Akční leták

Platnost od 25.2 .2015 do 3.3 .2015


Akční leták - strana 4



















































     

Akční leták - strana 4

Zdravím Vás, milé čtenářky a milí čtenáři BILLA letáku.  Jsem ráda, že se s Vámi znovu mohu vidět na obrazovkách televize Prima každou sobotu od 18:10! I tento týden jsem si pro Vás připravila další ze svých oblíbených rodinných receptů. Dnes mám pro Vás recept na vynikající medové kotlety s pivem a zeleninovými hranolky. Úžasnou kombinaci vepřových kotlet, piva a medu dotváří směs zeleninových hranolků. Než si je člověk připraví, zpravidla netuší, jak mohou být hranolky z mrkve, celeru a červené řepy vynikající. Těším se na naše společná setkání u mého pořadu na televizi Prima. Vaše Karolína Medové kotlety s pivem a zeleninovými hranolky z trouby Ingredience Medové kotlety s pivem: 4 vepřové kotlety sůl 2 stroužky česneku, prolisované 3 lžíce másla BILLA 200 ml piva 2 lžíce medu BILLA čerstvě mletý pepř kousek čerstvého zázvoru „NEDOTIŠTĚNÁ, SVAŘENÁ“ VERZE odrhnuté lístky ze snítky tymiánu nebo rozmarýnu Ingredience Zeleninové hranolky z trouby: 1 větší celer 3 – 4 větší mrkve 2 červené řepy 3 lžíce olivového oleje sůl „HLADKÁ, NESVAŘENÁ“ VERZE Příprava: Medové kotlety s pivem Kotlety vykostěte, na okraji nařízněte, aby se při pečení nekroutily, osolte a potřete prolisovaným česnekem. Pak si rozpusťte na pánvi máslo, a když je horké, dejte na ně kotlety a opékejte je z každé strany cca 4 minuty. PÍSMO BAREVNÁ PALETA, RGB Na prkénko si položte alobal a do něj zabalte upečené kotlety a nechte takto v teple odpočívat - mezitím si připravte omáčku. Do pánve s výpekem nalijte pivo, přidejte med, sůl a pepř a zázvor. Chvilku povařte, dokud šťáva nezíská požadovanou konzistenci. Pak přidejte lístky bylinek a vypněte plamen. Kotlety vraťte na pánev do připravené šťávy, nechte je dvě minuty odpočívat a podávejte. Bello Pro — http://www.underware.nl/fonts/bello/preface Signika — http://fontfabric.com/signika-font/ Zeleninové hranolky z trouby Troubu si rozpalte na 200 °C. Zeleninu očistěte a nakrájejte na tenké hranolky o hraně 1 – 1,5 cm. Hranolky přesuňte do větší mísy nebo rovnou na plech vyložený pečicím papírem, zakapejte je olivovým olejem, osolte a důkladně promíchejte, tak aby se všechna zelenina obalila olejem. Pak hranolky na plechu rozprostřete v jedné vrstvě a pečte asi půl hodiny - dokud nebudou mít správný poměr měkkosti a křupavosti. To samozřejmě nejlépe zjistíte ochutnáním... Více receptů na www.billa.cz RECEPT ZAPEČENÉ KRŮTÍ NUDLIČKY SUROVINY 600 g krůtích nudliček Čerstvá porce 200 g těstovin farfalle Combino sůl 100 g žampiónů POSTUP -28% Vepřová kýta v celku cena za 1 kg, velké balení dříve 139,90 -23% Mělněné maso vepřové + hovězí 600 g dříve 84,90 99 90 64 90 1 kg = 108,17 Kč -25% Vepřová krkovice s kostí cena za 1 kg dříve 119,90 -18% Krůtí stehenní řízek cena za 1 kg dříve 159,90 Žampiony, cibuli a česnek očistíme a omyjeme. Cibuli nakrájíme najemno, česnek na plátky a žampiony na menší kousky. Rozpálíme kastrol, do kterého nalijeme trochu olivového oleje. Nakrájenou zeleninu a žampiony krátce orestujeme. 89 90 -20% Vepřový bok s kostí cena za 1 kg dříve 99,90 TEXTURA 129 90 NÁZVY EPIZOD – BELLO PRO, KAPITÁLKY -22% od Kuřecí stehna cena za 1 kg dříve od 89,90 79 90 69 90