Aktuálníletáky.cz   

Tesco leták - aktuální akční leták Tesko : Tesco leták Hypermarket

Platnost od 4.3 .2015 do 10.3 .2015


Tesco leták Hypermarket - strana 4



















































     

Tesco leták Hypermarket - strana 4

Chutě STŘEDOMOŘSKÉ KUCHYNĚ -25% -25% na vybrané Barilla těstoviny na vybraná Valfrutta rajčata a pyré 28,90 38,90/ Barilla Špagety 500 g (100g = 5,78) Valfrutta Rajčatové pyré 500 g (100 g = 5,38) -20% extrapanenský olivový olej, 750 ml (100 ml = 14,92) Zelené olivy bez pecky -20% na vybraná Papadimitriou balzamika 111,90 139,90/ Papadimitriou Kalamáta Balzamikový krém fíkový 250 ml (100ml = 31,96) 79,90 99,90/ 28,90 34,90/ 2 druhy, balené, 100 g V nabídce také Černé olivy bez pecky 2 druhy, balené, 100 g za 28,90. -20% na vybrané Ballester olivové oleje Ballester 26,90 35,90/ -15% na vybrané La Bontá Italiana koření La Bontá Italiana Koření na penne alla arrabbiata 100 g 71,90 89,90/ PŘIPRAVTE SI ZAPEČENÉ TĚSTOVINY BOLOGNESE Suroviny 500 g mletého hovězího masa • 1 lžíce olivového oleje • 2 cibule • 4 stroužky česneku • 3 plechovky loupaných rajčat • 1 mrkev • 1 lžička cukru • oregano • špetka pepře • 300 g těstovin • špetka soli • 100 g parmazánu Postup přípravy KROK 1: Na oleji zpěňte nadrobno nakrájenou cibuli s plátky česneku. • KROK 2: Přidejte mleté hovězí a restujte asi 5 minut dozlatova. • KROK 3: Osolte, opepřete, přidejte oregano, nasekaná loupaná rajčata a nastrouhanou mrkev. • KROK 4: Chvíli společně duste, případně podlijte vodou a nechte vydusit. Pak omáčku ochutnejte, můžete ji také dosladit. • KROK 5: Těstoviny uvařte al dente. • KROK 6: Omáčku vmíchejte do uvařených těstovin a směs vložte do pekáčku. Pokrm posypte nastrouhaným parmazánem. • KROK 7: Zapékejte v troubě při 180 ˚C asi 10 minut. Více inspirací najdete na: 4 www.tescorecepty.cz Dodavatelé: Procházka a.s.; MARESI FOODBROKER S.R.O.; MASTER MARTINI CE SPOL. S R.O.; PFANNER, SPOL. S R.O.; CANO CZ S. R. O.; BOLTON CZECHIA, SPOL. S R. O. 01_CR_reg.indd 4 Ceny na této dvoustraně platí do 17. 3. 2015. 23.02.15 19:27