Aktuálníletáky.cz   

Aktuální akční­ leták Kaufland + příští týden : Velikonoční leták Kaufland

Platnost od 26.3 .2015 do 6.4 .2015


Velikonoční leták Kaufland - strana 3



















































     

Velikonoční leták Kaufland - strana 3

Pultový prodej Roquefort AOP Sýr ovčí 24% SLEVA! 37,90 31% SLEVA! 33,30 původně 49,90 z nepasterovaného mléka tuk v sušině 52 % 100 g původně 48,90 Vinná klobása 450 g balení (= 1 kg 74,-) Henri Raffin Francouzský salám Made podkova fermentovaný výrobek 200 g Bačajská klobása 800 g do vyprodání zásob 20% SLEVA! MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA! 119,- 55,90 původně 69,90 (= 100 g 14,88) (= 100 g 27,95) Vepřové koleno pečené na černém pivu Potřebujeme (4 porce): - 2 vepřová kolena (nebo uzená vepřová kolena) - 500 ml černého piva - 10 stroužků česneku - 4 cibule - 8 lžic dijonské hořčice - 800 g brambor se slupkou - nové koření - pepř černý celý - bobkový list - drcený kmín - mletý černý pepř - sůl ....................................................................... Postup: Kostelecké uzeniny 1917 Reserva Trvanlivý salám 80 g 33% SLEVA! 21,90 původně 32,90 26% SLEVA! Pick Ungar salám 380 g (= 100 g 27,38) 109,- původně 149,- (= 100 g 28,69) Wein‘s Schwarzwaldská šunka 200 g 16% SLEVA! 49,90 původně 59,90 (= 100 g 24,95) Aviko Bramborové pusinky mražené 750 g do vyprodání zásob Pultový prodej Sušená rajčata v bylinkovém oleji 100 g 27% SLEVA! 20,90 původně 28,90 Více najdete na: www.kaufland.cz/ velikonoce-recepty ....................................................................... Skare Carpaccio s parmazánem v oleji 120 g nebo Roasted Beef s koprovou omáčkou 120 g do vyprodání zásob MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA! MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA! 24,90 74,90 (= 100 g 3,32) Vepřové koleno vykostíme, kůži nakrojíme na mřížky a do masa řádně vetřeme hořčici, pepř, kmín a česnek utřený se solí. Zabalíme a dobře svážeme provázkem. Vložíme do pekáče, osolíme, okmínujeme, zasypeme jemně nakrájenou cibulí, přidáme nové koření, bobkový list a celý pepř. Zalijeme pivem, zakryjeme alobalem nebo poklicí a dáme péct do trouby při 180 °C na cca 1 až 1,5 hodiny. V průběhu pečení maso přeléváme. Jakmile je maso měkké, odkryjeme alobal a maso dopékáme na barvu a dokřupava. Veškerou šťávu s rozpečenou cibulí slijeme do hrnce, svaříme a orestujeme. Vyjmeme koření a šťávu přidáme do uvařených brambor a rozšťoucháme. Podle potřeby dochutíme. Tip: K tomuto jídlu se hodí například červené víno Gracie Dornfelder. Vepřové kolínko extra výborné na pečení 1 kg LEVNE! 49,90 Všechna fota jsou pouze ilustrační, bez dekorací.