Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Potraviny

Platnost od 8.4 .2015 do 21.4 .2015


Potraviny - strana 13



















































     

Potraviny - strana 13

NOMINAZ I DE PROTETTA NE E D’ORIGI ON ‡ ‡ PARMIGIANO REGGIANO Parmigiano Reggiano strouhané Parmigiano Reggiano Parmigiano Reggiano hoblinky 30 měsíců bal.: 250 g cena za 250 g bal.: 100 g cena za 100 g bal.: 100 g cena za 100 g 129,90 45,90 33,90 149,39* 52,79* Parmigiano Reggiano hoblinky bal.: 500 g cena za 500 g 38,99* Výroba Vyrábí se jednou za den, používá se poloodstředěné mléko z předešlého večerního dojení, ke kterému se přidává plnotučné z ranního dojení. Konzervanty bal.: 500 g, cena za 500 g Místo výroby Nejsou povoleny. Doba zrání Minimálně 12 měsíců. Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna (na levém břehu Rena), Mantua (na pravém břehu Po). 159, 199, Dobytek musí být krmen výhradně čerstvou pící a senem. Parmigiano Reggiano strouhané 90 90 Dobytek – krmení 183,89* 229, 89 archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static GRANA PADANO Dobytek – krmení Grana Padano strouhané Grana Padano min. 16 měsíců bal.: 250 g cena za 250 g Dobytek může být krmen i skladovaným senem, které musí být uskladněno samostatně. bal.: 100 g cena za 100 g 79, Výroba 29, 90 90 91,89* Vyrábí se použitím syrového mléka z maximálně dvou dojení z jednoho dne, částečně odstředěného. 34,39* Grana Padano strouhané Grana Padano hoblinky bal.: 450 g cena za 450 g bal.: 500 g cena za 500 g Konzervanty Konzervanty jsou povolené, protože při použití skladovaného krmiva je zvýšené riziko kontaminace. Doba zrání *cena s DPH Minimálně 9 měsíců. 13 cS1509_01-21.indd 13 133,90 159,90 153,99* 183,89* Místo výroby Piedmont, Lombardy, Veneto, EmiliaRomagna a Trentino. www.makro.cz 3/25/15 11:55 AM