Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Trvanlivé zboží

Platnost od 22.4 .2015 do 19.5 .2015


Trvanlivé zboží - strana 18



















































     

Trvanlivé zboží - strana 18

Nejchutnější tatarská omáčka* Vím, že vynikající tatarská omáčka je nepostradatelnou součástí kulinářského úspěchu. Kvalitní tatarská omáčka může výrazně obohatit chuť různých pokrmů. To je důvod, proč doporučuji novou Hellmann's tatarskou omáčku. Jako profesionál profesionálům. Josef Sedlář ŠÉFKUCHAŘ Kolkovna Celnice, Praha Tatarská omáčka CHAR I KU bal.: 5 kg cena za 1 kg Cheese & Bacon (Sýr a slanina) burger s cibulovými kroužky Suroviny 1 porce: 130 g mletého hovězího masa 2 lžíce tatarské omáčky Hellmann´s 6 ks smažených cibulových kroužků jako příloha 3 lžíce tatarské omáčky Hellmann´s do misky jako dip 1 lžíce oleje 2 plátky slaniny 1 plátek tvrdého sýra 1 ks velké celozrnné housky 2 plátky rajčete kousek salátové okurky sůl, pepř Č. 65,00 ZV 74,75* Nejchutnější tatarská omáčka dle názoru kuchařů.* archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static Partner Research, senzorický test vedoucích gastronomických tatarských omáček, prosinec 2013, Česká republika, N = 50 (kuchaři). Dressing Dressing Dressing Dressing bal.: 1 l cena za 1 l bal.: 1 l cena za 1 l bal.: 1 l cena za 1 l bal.: 1 l cena za 1 l 109,00 archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH 125,35* 109,00 125,35* O L I LI 109,00 125,35* 109,00 125,35* www.ufs.com 18 cD1510_16-23.indd 18 8.4.15 12:32