Aktuálníletáky.cz   

Aktuální akční­ leták Kaufland + příští týden : Chuť grilovat

Platnost od 23.4 .2015 do 8.5 .2015


Chuť grilovat - strana 3



















































     

Chuť grilovat - strana 3

DZ Klatovy 22% SLEVA! Kuřecí spodní a horní stehna 69,90 původně 89,90 marinovaná Čardáš, bez E 1 kg Vodňanská drůbež Kuřecí křídla dělená medová marináda 1 kg 25% SLEVA! 59,90 původně 79,90 MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA! Vodňanská drůbež Kuřecí mix Barbeque 1700 g 149,(= 1 kg 87,64) Kimbex Holandský pstruh kuchaný mražený 900 g 37% SLEVA! 74,90 původně 119,- (= 1 kg 83,23) Kimbex Makrela kuchaná mražená 1 200 g 31% SLEVA! 94,90 původně 139,- Ristic Královské krevety natural, mražené 250 g (= 1 kg 79,09) Hovězí steak s mrkvovo-zázvorovým čatní Potřebujeme (4 porce): 4 400 ml 200 g 3 3 2 hovězí steaky (např. nízký roštěnec) pomerančového džusu bílého pečiva (ciabatta, bageta) mrkve jarní cibulky stroužky česneku 1 5 lžic 2 lžíce 1lžíci 2 malý kousek zázvoru oleje hnědého cukru nasekaných mandlí lžíce nasekaného čerstvého koriandru hrubou mořskou sůl pepř Postup: 1. Očistíme mrkev a jarní cibulku. Mrkev oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky, jarní cibulku nakrájíme na velmi tenké plátky. Zázvor oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Do rendlíku dáme pomerančový džus, mrkev, zázvor, hnědý cukr a mandle. Zakryjeme, přivedeme k varu a vaříme asi 25 minut. Na konci odkryjeme a vaříme dalších asi 5 minut. Necháme mírně vychladnout, rozmixujeme na pyré a vmícháme jarní cibulku. 2. Bílé pečivo nakrájíme na plátky a ogrilujeme nebo otoastujeme dokřupava. Hovězí steaky osušíme, osolíme a opepříme. Postupně je pak opékáme na rozpáleném oleji z obou stran, dohromady asi 8 minut celkem. Po dopečení je dáme stranou a necháme je alespoň 5 minut odpočinout. Podáváme spolu s pečivem a mrkvovým čatní, které dozdobíme koriandrem. Další recepty najdete na: www.chutgrilovat.cz Všechna fota jsou pouze ilustrační, bez dekorací. 22% SLEVA! 99,90 původně 129,- (= 100 g 39,96)