Aktuálníletáky.cz   

Tesco leták - aktuální akční leták Tesko : Katalog vína

Platnost od 29.4 .2015 do 12.5 .2015


Katalog vína - strana 8



















































     

Katalog vína - strana 8

Zámecké vinařství Bzenec Ryzlink vlašský je původu neznámého a v Čechách se objevil poprvé v roce 1941. Nazývá se též Welsch riezling, Olasz rizling nebo Laški rizling. Voní typicky po citrusových plodech, lučním kvítí a u přezrálé suroviny cítíme stopy medu a rozinek. K tomuto vínu doporučujeme kuřecí a krůtí maso. Ing. Petr Ptáček, hlavní technolog vinařství Ryzlink vlašský Herbarium Moravicum pozdní sběr, 0,75 l Ryzlink vlašský Cellarium Bisencii Frankovka Cellarium Bisencii (1 l = 133,20) 0,75 l 0,75 l suché, ČR, oblast Morava, hodí se k tučnějším pokrmům, rybám, či výraznějším studeným předkrmům, doporučujeme podávat při teplotě 10–12 °C (1 l = 93,20) (1 l = 93,20) suché, Slovensko/ČR, hodí se k předkrmům se šunkou, pokrmům z bílého masa, vepřové pečeni a kachně, doporučujeme podávat při teplotě 9–11 °C Neplatí pro HM Brno Vídeňská, HM Olomouc, City Pardubice a OD Plzeň. suché, ČR, oblast Morava, hodí se ke zvěřině, výrazně a kořenitě ochuceným tmavým masům, ušlechtilým sýrům či těstovinám, doporučujeme podávat při teplotě 12–14 °C 69, 90 řství vina čuje ru o p do 69, 90 99,90� Frankovka Morava Veltlínské zelené Morava kabinetní víno, 0,75 l kabinetní víno, 0,75 l (1 l = 119,87) (1 l = 119,87) suché, ČR, oblast Morava, hodí se k výraznějším úpravám hovězího masa, gulášům nebo zvěřině, doporučujeme podávat při teplotě 12–14 °C suché, ČR, oblast Morava, hodí se k jemným úpravám drůbeže, ryb a vepřového masa, doporučujeme podávat při teplotě 9–11 °C 99, 90 149,90� 119,90� 119,90� Chardonnay Herbarium Moravicum Zweigeltrebe rosé Herbarium Moravicum (1 l = 119,87) (1 l = 159,87) (1 l = 159,87) suché, ČR, oblast Morava, hodí se k pernaté zvěřině, huse či tvrdým sýrům, doporučujeme podávat při teplotě 12–14 °C polosuché, ČR, oblast Morava, hodí se k drůbeži, bílým omáčkám, doporučujeme podávat při teplotě 10–12 °C 89, 90 119,90� Patria Kobylí pozdní sběr, 0,75 l 119, 90 pozdní sběr, 0,75 l Ryzlink rýnský Víno z Kobylí (1 l = 86,53) (1 l = 99,87) 79,90� Cabernet Sauvignon Víno z Kobylí suché, ČR, oblast Morava, hodí se ke studeným předkrmům a rybám, doporučujeme podávat při teplotě 11 °C Neplatí pro City Pardubice a OD Plzeň. 74, 90 149,90� 89,90� řství vina čuje ru dopo 0,75 l (1 l = 146,53) (1 l = 99,87) suché, ČR, oblast Morava, hodí se k masitým pokrmům, jehněčí pečeni nebo pokrmům s kořenitými omáčkami, doporučujeme podávat při teplotě 15–16 °C 89,90� Dodavatelé: ZÁMECKÉ VINAŘSTVÍ BZENEC S.R.O.; PATRIA KOBYLÍ, A.S. suché, ČR, oblast Morava, hodí se ke skopovému masu a zvěřině, pikantním uzeninám nebo plísňovým sýrům, doporučujeme podávat při teplotě 15–16 °C 109, 90 Frankovka, víno skvělého ročníku 2011 s krásnou rubínovou barvou a odlesky v tmavých skořicových tónech. Vůně vína je intenzívně, květnatá bylinková, připomíná lékořici. Noblesní harmonická chuť moravského peckového ovoce pak pozvolna přechází v karamel. Víno zrálo v ležáckém dubovém sudu o obsahu 5 000 litrů po dobu 24 měsíců. Marcel Lanžhotský, technolog vinařství Víno z Kobylí André Gallery Víno z Kobylí 0,75 l 74, 90 119, 90 0,75 l suché, Maďarsko, hodí se k pokrmům z chřestu, kozím sýrům nebo rybám, doporučujeme podávat při teplotě 11 °C Neplatí pro City Pardubice a OD Plzeň. 64, 90 suché, ČR, oblast Morava, hodí se k ovocným salátům a lehčí úpravám ryb i drůbeže, doporučujeme podávat při teplotě 9–10 °C 149,90� Sauvignon Patria Kobylí 0,75 l 9W_CR.indd 8 89, 90 Svatovavřinecké Morava kabinetní víno, 0,75 l 8 89, 90 99,90� 139,90� Frankovka Víno z Kobylí pozdní sběr, 0,75 l (1 l = 199,87) suché, ČR, oblast Morava, hodí se ke zvěřině, různým úpravám hovězího masa, huse nebo zrajícím sýrům, doporučujeme podávat při teplotě 15–16 °C 149, 90 199,90� Ceny na této dvoustraně platí od 29. 4. do 12. 5. 2015. 17.04.15 16:01