Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Čerstvé potraviny

Platnost od 20.5 .2015 do 2.6 .2015


Čerstvé potraviny - strana 15



















































     

Čerstvé potraviny - strana 15

Krocaní steak s bylinkovým kuskusem a rebarborovojahodovým chutney Suroviny na 10 porcí: Hmotnost Kalkulovaná brutto cena (bez DPH) Název položky 2000 g 100 g 100 g 10 g 295,80 Kč 16,00 Kč 10,28 Kč 2,67 Kč 650 g 1040 g 30 g 30 g 10 g 27,94 Kč 23,85 Kč 4,80 Kč 7,77 Kč 0,04 Kč 500 g 800 g 0,2 g 1 g 200 g 0,2 g 150 g 50 g 5 g 44,95 Kč 63,92 Kč 0,11 Kč 0,31 Kč 9,54 Kč 0,07 Kč 4,18 Kč 8,00 Kč 0,02 Kč Obtížnost: Pracovní postup: 60 min • Příprava kuskusu (cca 20 minut): Zeleninový vývar společně s olivovým olejem přivedeme k varu. Poté do něj vmícháme kuskus, přikryjeme poklicí a necháme 15 minut spařit. Kuskus odkryjeme a vidličkou důkladně rozmícháme, aby nebyl slepený. Před servírováním 10 g 2,99 Kč kuskus regenerujeme. Cena za jednu porci** : 52,32 Kč • Příprava masa (cca 15 minut): Z krůtích prsou nakrájíme přes vlákno steaky o hmotnosti 200 g. Steaky opečeme na dobře nahřáté pánvi s malým množství olivového oleje ze všech stran dozlatova. Poté steak přeložíme do gastronádoby, ochutíme a pečeme Tipy kuchaře: na 150 °C asi 5 minut na stupeň propečenosti medium. Poté steak vyjmeme, přelijeme 1. Rebarborovorozpuštěným máslem, ochutíme šupinatou solí a necháme asi 4 minuty odležet v holdojahodové chutney je matu při teplotě 60 °C. pro nás neobvyklé, • Příprava chutney (cca 20 minut): Rebarboru oloupeme, omyjeme a nakrájíme na špaale chuťově výborné. líky o délce 2 cm. Jahody osprchujeme, odřízneme zelené konce a podélně je nakrájíme Obě suroviny jsou pro na čtvrtiny. Oloupanou bílou cibuli nakrájíme nahrubo a orestujeme ji i s kořením na olivonaši lokalitu dobře vém oleji dosklovata, přidáme rebarboru s cukrem a snížíme příkon tepla. Za občasného dostupné. promíchání dusíme rebarboru na skus. Následně přidáme překrájené jahody a již jen krátce 2. Rebarboru můžeme vše podusíme. Chutney nakonec ochutíme solí. kombinovat • Servírování: Na levou stranu teplého talíře servírujeme sypký bylinkový kuskus, na praPetr P t Stádník Stád ík i s brusinkami vou stranu teplý krůtí steak. Před steak přeložíme rebarborovo-jahodové chutney. Pokrm šéfkuchař MAKRO/METRO doplníme zelenou shiso bylinkou. nebo švestkami. MRAŽENÉ Krůtí prsa 90 147, 170,09* cF1512_01-16.indd 15 natur původ: Polsko vakuově baleno cena za 1 kg 89,90103,39* Jahody bal.: karton 1 kg cena za 1 kg 49,9057,39* Rebarbora bal.: sáček 1 kg cena za 1 kg archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static Ceny uvedené v kalkulaci jsou ilustrativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku MAKRO aktuální cenu jednotlivých surovin. archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static Ceny uvedené v kalkulaci jsou ilustrativní. Ověřte si prosím ve svém velkoobchodním středisku MAKRO aktuální cenu jednotlivých surovin. Maso: Krůtí prsa, mražená Olej olivový extra panenský Máslo 82 % Sůl šupinatá Bylinkový kuskus: Horeca Select Kuskus Zeleninový vývar, vlastní výroba Olej olivový extra panenský Horeca Select Petržel listová, čerstvá Sůl kamenná Chutney: Rebarbora čerstvá Jahody čerstvé Horeca Select Hřebíček Horeca Select Skořice celá RIOBA Cukr třtinový, světlý Horeca Select Koriandr celý Cibule bílá Olej olivový extra panenský Sůl kamenná Doplňky: Shiso bylinky zelené 15 6.5.15 13:15