Aktuálníletáky.cz   

Makro leták : Čerstvé potraviny

Platnost od 3.6 .2015 do 16.6 .2015


Čerstvé potraviny - strana 2



















































     

Čerstvé potraviny - strana 2

PRO VŠECHNY, KTEŘÍ VIDÍ SPOJENÍ KVALITY S CHUTÍ ZBOŽÍ NA OBJEDNÁVKU 1) Hovězí zadní ořech 2) Hovězí zadní – Picanha • řez pocházející ze zadní kýty • jde o řez s křehkým masem bez kosti, maso je libové a velmi výživné • vhodná příprava dušením nebo pečením, lze také nakrájet na plátky a grilovat • řez pocházející z květové špičky • velmi chutný řez se silnou vrstvou tukového krytí, což masu dodává neskutečnou šťavnatost a pravou chuť masa • tento řez je nejvhodnější na grilování či pečení původ: Uruguay, Austrálie, USA vakuově baleno cena za 1 kg od 399,00 217,35* • část ořechu • vyznačuje se výraznou chutí masa • vhodná příprava dušením nebo pečením původ: USA vakuově baleno cena za 1 kg 279,00 320,85* 7) Hovězí hrudí bez kosti archivskriptu mkhtml.sh mkhtml.sh~ mkimghtml.sh mkimghtml.sh~ mkimg.sh mkimg.sh~ nahledy-detaily2012.xml nahledy-detaily2013.xml nahledy-detaily2013.xml~ nahledy-detaily2014.xml nahledy-detaily2014.xml~ nahledy-detaily2015.xml nahledy-detaily2015.xml~ noveletaky.csv noveletaky.csv~ obchody.csv obchody.csv~ stareletaky.csv stareletaky.csv~ static cena s DPH • Brisket pochází z hrudí zvířete • jde o maso tužší konzistence, a to z důvodu výskytu pojicích blan • proto musí být maso řádně připravené, například vařením či pečením • vhodné také na přípravu náplní do tortill či na nudličky 458,85* ROZMANITOST ŘEZŮ c Za krkem blízko prvního žebra začíná steaková zóna pokračující podél celých zad až ke kýtě. Kuchaři mají při přípravě steakových variací opravdu široký výběr. Třídění mas je v každé evropské zemi trochu jiné a liší se i od dělení amerického. Jedna z důležitých vlastností masa je mramorování, tuk rozptýlený mezi vlákny je nositelem chuti i zdrojem křehkosti. Hovězí maso je nejlepší vyzrálé, zraje a křehne ve vakuu až 120 dní. Vážení zákazníci, v  v platnosti je také katalog Epikure, ve kterém n naleznete širší sortiment hovězího masa. 2 cF1513_01-16.indd 2 235,00 270,25* původ: Austrálie, USA vakuově baleno cena za 1 kg od 229,00 263,35* 4) Chuck flap j • část Chuck rollu • jde o maso s vysokým stupněm mramorování • vhodná příprava ve formě grilování v celku a následného plátkování, lze také použít k přípravě soté d i e h f g původ: USA vakuově baleno cena za 1 kg 325,00 373,75* 6) Hovězí zadní – Top blade 5) Chuck tender • pochází z plece zvířete • jde o velmi šťavnaté maso plné chuti, ale poněkud tužší konzistence • tento řez masa je vhodný na pečení, ale i na gril nebo k přípravě soté • neboli kulatá plec je část hovězí plece, která se také nazývá falešná svíčková • je to maso s jemným tukovým žilkováním, které je vhodné na přípravu omáček, na dušení, pečení v celku, ale například i na steaky • tender znamená jemný, svou jemností připomíná „Tenderloin“ neboli svíčkovou původ: Uruguay, Austrálie, USA vakuově baleno cena za 1 kg od původ: Uruguay, Austrálie, USA vakuově baleno cena za 1 kg od původ: USA vakuově baleno cena za 1 kg • pochází ze svalu v oblasti krku zvířete • vhodná příprava především dušením nebo pomalým vařením, výsledkem je velmi jemné maso s výraznou šťavnatou chutí • v sezoně ideální surovina pro přípravu burgerů původ: Uruguay, Austrálie, USA vakuově baleno cena za 1 kg od 189,00 8) Ball tip – špička ořechu 3) Hovězí přední bez kosti – Chuck roll 219,00 251,85* 185,00 212,75* Přehled produktů s aktuálními cenami naleznete na www.makro.cz/sortiment 19.5.15 11:05