Aktuálníletáky.cz   

Albert supermarket leták, Albert hypermarket leták : Magazín Albert - červen 2015

Platnost od 1.6 .2015 do 30.6 .2015


Magazín Albert - červen 2015 - strana 41



















































     

Magazín Albert - červen 2015 - strana 41

maso měsíce Tomuto jídlu se říká taky biákové proužky. Ale jíst je a dívat se na film nelze: Nebudete vědět, o čem je film. Kuřecí prsty v popcornu s dipem PRO 2 OSOBY | PŘÍPRAVA: 30 MINUT | VAŘENÍ: 15 MINUT + CHLAZENÍ 25 g slaného popcornu 85 g strouhanky 1 lžička mleté uzené papriky ½ lžičky chilli 1 vejce sůl 50 g hladké mouky špetka pepře 2 kusy kuřecích prsou, bez kůže, nakrájené na dlouhé proužky olej na smažení 40 albert.cz Na dip 200 ml zakysané smetany šťáva z ½ limety hrst čerstvého koriandru a máty, nasekaných Do mixéru vsypte popcorn a strouhanku (může být i z čerstvých housek), papriku a chilli a rozmixujte na hladkou hmotu. Do mělké mísy či talíře rozšlehejte vejce a osolte, do dalšího talíře vsypte mouku a vmíchejte pepř. Kuřecí prsty nejdřív jemně osolte a každý obalte v mouce. Přendejte do vejce a nakonec protáhněte strouhankou s popcornem, přitiskněte k masu. Obalené prsty nechte chvíli odpočívat. Připravte si dip. Do smetany vmíchejte limetovou šťávu, jemně osolte a přidejte bylinky. V pánvi rozpalte vyšší vrstvu oleje a opékejte v něm prsty vždy 2–3 minuty z každé strany. Hotové nechte okapat na papírových utěrkách. Podávejte teplé s dipem.