Aktuálníletáky.cz   

Albert supermarket leták, Albert hypermarket leták : Magazín Albert - červen 2015

Platnost od 1.6 .2015 do 30.6 .2015


Magazín Albert - červen 2015 - strana 75



















































     

Magazín Albert - červen 2015 - strana 75

sladká tečka Hrníčkový perník Zavoní u vás na stole přesně za půl hodiny od chvíle, kdy si usmyslíte, že dnešek by bez perníku nebyl celý. Nadýchaný perník můžete osladit místo cukru medem nebo hladkou mouku nahradit špaldovou. Pokaždé to bude skvělé. NA 1 PLECH | PŘÍPRAVA: 5 MINUT | PEČENÍ: 20–25 MINUT 74 albert.cz Předehřejte troubu na 180 °C a hlubší plech vyložte pečicím papírem. V misce smíchejte oba druhy mouky, krupicový cukr, kypřicí prášek a kakao. Přidejte mléko, vejce a nakonec máslo nebo olej. Rozmíchejte a těsto nalijte na plech. Perník pečte 20 minut; přesvědčte se, že je hotový: zapíchněte do něj špejli – měla by zůstat čistá. Nechte vychladnout na plechu, pak ho podélně přepulte, spodní část namažte zavařeninou a přiložte horní díl. Pocukrujte nebo polijte rozpuštěnými ledovými kaštany. U NÁS V ALB E RT U Skvělý pomocník: směs na perník, kterou zpracujete i bez receptu. FOTO: MAREK KUČERA, FOOD STYLING: MILENA VOLFOVÁ 2 hrnky polohrubé mouky 1 hrnek hladké mouky 1,5 hrnku krupicového cukru 1 sáček kypřicího prášku do perníku 3 lžíce kakaa holandského typu 2 hrnky mléka 2 vejce ½ hrnku rozpuštěného másla nebo slunečnicového oleje višňová, brusinková nebo rybízová zavařenina na potření moučkový cukr nebo poleva z rozpuštěných ledových kaštanů na ozdobení