Aktuálníletáky.cz   

Aktuální akční­ leták Kaufland + příští týden : Elektronika, bazénová chemie

Platnost od 11.6 .2015 do 17.6 .2015


Elektronika, bazénová chemie - strana 3



















































     

Elektronika, bazénová chemie - strana 3

oplývá naše země! To nejlepší z českého obilí Symbolem srdce je označeno na 200 druhů chleba a pečiva z našeho sortimentu. Bez chleba a dalších vynikajících druhů pečiva, které v Česku tak milujeme, by byl náš jídelníček a taky život mnohem chudší. My v Kauflandu obohacujeme obojí a nabízíme velkou rozmanitost českých specialit. To proto, že nemáme jen vynikající pekaře, kteří rozumějí své práci, ale umíme využít také tradiční receptury, stejně jako nejlepší mouku a obilí z domácích polí. V Kauflandu zkrátka nabízíme velký výběr vynikajícího domácího pečiva. Bábov ka Potřebujeme: 250 g polohrubé mouky, 25 0 Díky nejlepším surovinám a dlouholeté pekařské tradici Vám nabízíme vynikající pečivo – od chleba až po vánočku. se hodí pro tmavý chléb, zatímco na minerály chudší typy mouky se více hodí pro světlý chléb a jemné pečivo. Dnes si nikdo nemusí péct sám, protože Kaufland nabízí velký výběr vynikajícího pečiva – každodenně čerstvé, pečené s láskou z nejlepší české mouky. Vyzkoušejte ho. Zažijte kvalitu, která chutná! cukru, 150 g másla, 100 ml g moučkového mléka, 4 vejce, Čím méně těsto mícháme, nadýchané. Formu na bábo vku vymažeme máslem a vysypeme hrubo u moukou. Poté 1 lžíci másla na vymazání formy do ní přelijeme těsto a dáme péci do trouby. Postup: Bábovka se peče asi 45 mi nut. Stupeň Vejce pokojové teploty roz dělíme na žloutky upečení můžeme kontrolo vat špejlí, kterou a bílky. Troubu rozehřejem e na 180 °C. zapíchneme do středu bábo vky. Po vytažení Polovinu moučkového cukru , vanilkový cukr by již špejle neměla být od mokrého těsta. a změklé máslo spolu v mí se vyšleháme do Po vytažení z trouby bábo vku necháme pěny. Poté postupně po jed nom zašleháme krátce vychladnout. Poté bá bovku zakryjeme i žloutky. K nim pak střída vě vmícháme velkým talířem, opatrně oto číme, poklepeme i mléko a mouku, ve které jsme rozmíchali a formu sundáme. prášek do pečiva. Bílky me tličkou nebo Tip: Bábovku můžeme oboh atit o sekané v mixéru s metličkovým ná stavcem oříšky nebo o kousky čoko lády. Stačí, když vyšleháme do bílé, ale ješ tě tekuté pěny. v kroku před zamícháním sněhu z bílků do Šleháme dál, ale odteď po stupně po lžících těsta vmícháme asi 75 g na sekané náplně. přidáváme zbylou polovinu moučkového cukru. Šleháme dále, až je sníh skoro pevný a při vytažení metly tvoří šp ičky, které se lehce ohýbají. Třetinu hotov ého sněhu poté vmícháme k zbylému těstu, aby se těsto nadlehčilo. Zbylý sníh pak do těsta jemně překládáme pomocí stěrky nebo velké vařečky. 1 vanilkový cukr, 1 lžičku prášku do pečiva, Více na: FOTO2 tím více pak bude www.kaufland.cz / kucharka